16 / 05 / 2024

360 Ekspertiz Değerleme Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

360 Ekspertiz Değerleme Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nerede

360 Ekspertiz Değerleme Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karagül ve Celi Taşkıran imzasıyla kuruldu.

Emlak Konut GYO Koordinat Çayyolu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Koordinat Çayyolu" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO 1stanbul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, 1stanbul projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Ispartakule 1. Etap 2. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ispartakule 1. Etap 2. Kısım projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölümün ekspertiz değeri için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ck Değerleme İnşaat Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ck Değerleme İnşaat Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Kurt tarafından kuruldu.

Yeni Gimat GYO'nun kira ekspertiz değeri 15 milyon TL oldu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değerleme raporuna göre 2020 yılı için aylık kira ekspertiz değerleri sırasıyla KDV Hariç 15 milyon 14 bin 286 TL ve 500 bin TL olarak tespit edildi.

Alarko GYO Eskice arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Büyükçekmece Eskice 3 adet parsel için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Sarıyer Maslak arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Sarıyer Maslak arsası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Alkent 2000 Çarşı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Çankaya binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Çankaya binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Şişhane DİM İş Merkezi ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Şişhane DİM İş Merkezi için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Karaköy binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Karaköy binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Eyüp fabrika binası için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

360 Ekspertiz Değerleme Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nerede Haberi

360 Ekspertiz Değerleme Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Nerede


360 Ekspertiz Değerleme Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Karagül ve Celi Taşkıran imzasıyla kuruldu. 


360 Ekspertiz Değerleme Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a.Her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkullerin, gayrimenkul projelerinin ve gayrimenkule dayalı hak ve faydaların belirli bir tarihteki muhtemel değerlerinin, bağımsız ve tarafsız olarak, bu değeri etkileyen gayrimenkulün niteliği, piyasa ve çevre konularını analiz ederek, ulusal ve uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde takdir edilmesi konusunda faaliyet göstermek, b.Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde gayrimenkullerin ayrılmaz bir parçası niteliğindeki makine ve teçhizatların, istisnai olarak taşınmaz sayıldığı durumlarda gemilerin yerinde tespitini yapmak, değer takdiri faaliyetinde bulunmak, c.Gayrimenkullerle ilgili proje analizi, fizibilite...