28 / 04 / 2024

36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı

36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı

2012 yılında kurulan Wooler taşyünü üretim tesisi ile “Yılın Yatırımı” ödülünün sahibi olan Eryap, ödülünü 36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı’nda “2012 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri töreninde” alıyor.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

URTİM, Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

Yapı malzemeleri sektöründe 36 yıllık tecrübeye sahip olan URTİM, dünyanın birçok farklı ülkesinden katılımcıları ve ziyaretçileri ağırlayan 39’uncu İstanbul Yapı Fuarı’ndaki yerini aldı.

Sur Yapı Cityscape Turkey'de 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı!

Cityscape Turkey Fuarı'nda Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile yerini alan Sur Yapı fuar boyunca 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Yapı Fuarı'nda 1.250 firma yapı malzemeleri tanıttı!

Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleriyle Ortadoğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük fuar Turkey Build 38. Yapı Fuarı, sektör oyuncularını İstanbul’da ağırladı..

Penta standı bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı’nda büyük ilgi gördü!

Penta, Yapı Endüstri Merkezi tarafından organize edilen ve bu yıl 37. si düzenlenen Yapı Fuarı- Turkey Build 2014’de yer alan ve en çok ilgi çeken standında sektör profesyonelleriyle buluştu...

Steelife, 37'nci Yapı Fuarı'nda Modül Ev'i sergileyecek!

Vefa Holding'in markası Steelife, modül konut sistemleriyle tüketicinin beğendiği evi bir günde kuruyor. Bu uygulama ile Design Turkey Ödülü'nü de alan Steelife, Modül Ev'i 37'nci Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da sergileyecek

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak!

Seranit Grup, 37’inci Yapı Fuarı’na yenilikçi ürünleri ile katılacak. 6 – 10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar, Türk yapı sektörünün en büyük buluşma noktası olarak biliniyor.

36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı Haberi

36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı



American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer ve Focus Shingle gibi lider markaları Türkiye pazarına kazandıran Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen 36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı’nda da yeni ürünü Wooler ile birlikte  inşaat ve yalıtım sektörünün gelişimine yön veren lider markalarını sektörle buluşturdu.

Yapı Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile bir araya gelmekten ve Yılın Yatırımı Ödülü’nü almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, “Yapı Fuarı, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar özellikle son yıllarda tüm üreticiler için bir hazırlık, portföy yenileme, yeni ürünleri sezona hazırlamak için bir fırsat da yarattı. Yılın Yatırımı ödülünü almamız tesadüfi değildir, yoğun çalışma ve çabalarımızın sonucudur. Sektör temsilcileri, dev...