21 / 05 / 2024

3D konut

3D konut

3Dkonut.com Türkiye’de bir ilk olan konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulamayı ilgi üzerine Eylül'e kadar ücretsiz yapacak.

3D Beton Yazıcı Teknolojisi ile konut devri başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında 3D teknolojisi ile inşa edilen konutları kaleme aldı.

NEF 3D yazıcıyla ev üretimine başlıyor!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, konut inşasında iki ay sonra 3D yazıcıyla ev üretimine başlayacaklarını söyledi.

Nef 3D yazıcı ile ev yapacak!

Konut yapımında metodu değiştiren Nef, yeni atılımlara hazırlanıyor. Şirket bu yıl 3D yazıcı ile ev yapacak....

İnşaat sektörüne 3D dopingi!

Dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

3D yazıcı ile konut üretilmesi sektöre yön verecek!

DÜNYA inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı dönemi!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

Türk inşaat sektöründe 3D yazıcı ile konut üretilecek!

Dev projelerle dünya inşaat sektöründe söz sahibi olmayı başaran Türkiye, son dönemlerin en çok konuşulan yeniliklerinden biri olan 3D yazıcı ile konut üretilmesi konusunda da sektöre yön vermeye hazırlanıyor.

3 boyutlu Türk konut girişimi yurt dışını hedefliyor!

Dünyanın tek 3 boyutlu konut portalı olarak 2013 Haziran ayında yayına giren ve gayrimenkullerin pazarlamasında yeni bir yaklaşım sunan 3D Konut.com, hızlı büyümesini sürdürüyor...

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

3D konut Haberi

3D konut

Markalı konut projelerinin maketini online hale getirerek, haritadaki gerçek konumlarında ve tüm detaylarıyla internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen uygulama, ev sahibi olmayı planlayanlardan büyük ilgi görüyor. 3Dkonut.com verilerine göre, site ziyaretçilerinin, 3 boyutlu hale getirilen proje sayfalarında gezinme süreleri 7-8 dakikaya kadar çıkıyor.


“Projeyi müşterisinin ayağına götürüyoruz” diyen 3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe, ilgi üzerine, özellikle yaz tatili döneminde satış ofislerinde zaman harcamak istemeyenlerin daha çok projeyi oturduğu yerden gezebilmesi için, inşaat projelerinin 3 boyutlu modellemesini Eylül ayına kadar ücretsiz yapmaya karar verdiklerini söyledi.


Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen uygulama ile bugüne kadar bine yakın konut projesini internet üzerinden 3 boyutlu sergileyen 3DKonut.com, henüz temeli dahi atılmamış projenin, tamamlandığında nasıl bir yaşam alanı sunacağını bugünden görebilmeyi sağlıyor. Site, başta İstanbul, Ankara, İzmir...