01 / 06 / 2024

3D Matbaa ve İnşaat adres

3D Matbaa ve İnşaat adres

3D Matbaa ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gürcan Teker ve Çınar Akçakan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kılınç tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Ahşap Dekorasyon Ve Matbaa Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Reza Ghezelbash tarafından kuruldu.

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akceka İnşaat Metal Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Yavit tarafından kuruldu.

Altuay Turizm Tekstil Matbaa Promosyon Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Altuay Turizm Tekstil Matbaa Promosyon Ürünleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Fatih’te Ebubekir Tufan tarafından kuruldu.

3D Pişirme Teknolojisi ile karşınızda Arçelik ocaklı fırınlar! Arçelik ocaklı fırın fiyatları ne kadar?

Arçelik şık tasarımları, gelişmiş teknolojisi ve uygun fiyatlarıyla her zaman en çok tercih edilenler arasında. Arçelik'ten 3D pişirme teknolojisi ile karşımıza çıkan ocaklı fırınlar her evin olmazsa olmazı arasında yer alıyor. Peki, Arçelik Ocaklı Fırın fiyatları ne kadar?

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Axı Color İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Boya Matbaa Ekipmanları İth.Ve İhr.Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Cüneyt Uğurluoğlu tarafından kuruldu.

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Tuncay34 İnşaat Elektronik Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuncay34 İnşaat Elektronik Matbaa Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncay Kara tarafından kuruldu.

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

İntermak Matbaa Ve Tekstil Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 11 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Coşkuntuna ve Salim Yavaş tarafından açıldı.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

3D Matbaa ve İnşaat adres Haberi

3D Matbaa ve İnşaat adres

3D Matbaa ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Gürcan Teker ve Çınar Akçakan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde kuruldu.


3D Matbaa ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Matbaacılık, yayıncılık, ambalaj, ofset baskı faaliyetlerinde bulunmak, her türlü basım işlerini yapmak, resmi anlaşmalar yaparak anlaşmalı matbaa hizmetlerini vermek. 2-Her türlü baskı, dizgi, serigrafik baskı yapmak. Kimlik kaplama, kaşe, kitap,evrak ciltleme yapabilir, yaptırabilir. 3-Her türlü broşür, afiş, kartvizit, fatura, sevk irsaliyesi, gider pusulası,tahsilat makbuzları ve benzeri ürünlerin dizgi ve baskısını yapmak. 4-Kağıt, film, boya, kimyasal maddelerin, kalıp, hassas ofset baskısı plakası malzemeleri, makineler ve alet edevatının alım satımını yapmak. 5-Ham kağıt, hassas kağıt, bantlı kağıt imalatı, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 6-Kese...