02 / 05 / 2024

3.Havalimanı bitiş tarihi

3.Havalimanı bitiş tarihi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım "2018’in ilk çeyreğinde biz orada operasyona başlamayı ilk uçağı indirmeyi uçurmayı hedefliyoruz” dedi.

Tarihi Demirci Döner Lokantası, 3. havalimanında şube açıyor!

Orçun Ongun, 3. havalimanının yeme-içme merkezlerini işletecek olan TU'M ve IC Grubu ile Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın ikinci şubesini açmak için görüşmeler yapıyor…

3. havalimanı tarihi sefer öncesi havadan görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın içinde olacağı uçak Türkiye'nin en önemli dev projelerinden İstanbul'un 3. havalimanına yarın inmesi bekleniyor. 3. havalimanında son durum havadan görüntülendi.

3. havalimanında tarihi an! Işıklar ilk kez yandı!

Yüzde 80'i tamamlanan 3. havalimanında tarihi bir an yaşandı. Havalimanında pistin yapımı tamamlandı ve ilk uçak 26 Şubat'ta inecek. Pistin ışıkları ilk kez dün akşam yandı...

Marmaray ve 3. Havalimanı'nda çıkan tarihi eserler meclis gündeminde!

Marmaray ve 3. Havalimanı projelerinde ortaya çıkan tarihi eserlere ilişkin soru önergesi hazırlandı. Soruların Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanırlandırılması talep edildi..

3. havalimanıyla dünya tarihi değişecek!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul'a kurulacak 3. havalimanına ilişkin, "Avrupa'ya uçanlar aktarma olarak İstanbul'u kullandığında, evlerine 3 saat erken gitmiş olacak. Avrupa'nın ağırlık merkezi İstanbul olacak" dedi.

3.Havalimanı'nın açılış tarihi belli oldu!

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ardından İstanbul'da yapılan ve inşaatı devam eden 3. havalimanının 29 Ekim 2017 tarihinde açılması planlanıyor...

DHMİ'den 3. havalimanı açıklaması!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden, İstanbul'a yapılacak 3. havalimanına ilişkin, 'Dört milyarı bataklık yutacak' şeklindeki iddiaların, tamamen gerçek dışı ve hayal mahsulü olduğu bildirildi.

3. Havalimanı 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da yapımı süren 3. havalimanı inşaat alanını ziyaretinde, “Havacılık sektöründe üçüncü havalimanımız dünyanın merkezi olacak” dedi.

Lütfi Elvan: 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul'da 3. havalimanını bölgedeki bataklığı ıslah ederek inşa ettiklerini belirtti, " 3. havalimanımız dünyanın merkezi olacak " dedi.

3. havalimanı inşaatında 30 bin işçi çalışacak!

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, gazetecilerle birlikte 3. havalimanının bataklık alan olduğu iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları cevapladı. Bakan Elvan yaptığı açıklamada '"Şuana kadar 750'nin üzerinde sondaj yapılmıştır." dedi..

3. havalimanı yapılmazsa şu an uçan sektör yok olur!

İstanbul’un 3. havalimanı inşaatına CEO olarak transfer olan Yusuf Akçayoğlu "Böyle bir mega havalimanı havacılık endüstrisinin olmazsa olmazı. Yoksa THY'nin büyümesini engellemiş olursunuz. Bu onu takip eden özel havayollarının da yok olması demek" dedi.

3. havalimanı milli mesele şart değildi demek haksızlık!

Daha önce Katar havalimanını hayata geçiren Yusuf Akçayoğlu, 3'üncü havalimanı inşaatına CEO olarak transfer oldu. Akçayoğlu’yla ‘3. havalimanı şart mıydı’ polemiğinden, çevre hassasiyetine kadar her şeyi konuştuk.

İki katlı uçaklar 3. havalimanı ile devreye girecek!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Ayrıca ‘wide body’ denilen iki katlı geniş gövdeli uçak da almak istiyoruz. Niyetimiz 3. havalimanı ile birlikte bu uçakları devreye sokmak” dedi

3.Havalimanı bitiş tarihi Haberi

3.Havalimanı bitiş tarihi

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, İstanbul'da yapımı devam eden 3’üncü havalimanında zemin ıslah çalışmalarının ardından terminal inşaatına başlandığını açıkladı. Yıldırım, "2018’in ilk çeyreğinde biz orada operasyona başlamayı ilk uçağı indirmeyi uçurmayı hedefliyoruz” dedi.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, DHMİ Florya Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yıldırım, Türkiye’de havacılık alanında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. DHMİ Genel Müdürü Yıldırım’ın gündeminde ilk olarak Ordu- Giresun havalimanı hakkında medyada yer alan haberler vardı. “Havalimanında eksiklikler var” iddialarına “Ordu- Giresun havalimanında bir eksikliğimiz yok” diyerek cevap veren Yıldırım konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“ORDU-GİRESUN HAVALİMANINDA EKSİK YOK”

“Şu yapılmadı, bu edilmedi diye çıkan haberler çok doğru bilgiler...