05 / 07 / 2024

3.havalimanı personel alımı 2018

3.havalimanı personel alımı 2018

İstanbul Ekonomi ve EDAM araştırma merkezinin hazırladığı “İstanbul Havalimanı Ekonomik Etki Analizi” raporuna göre, 2025 yılında İstanbul Havalimanı’nı doğrudan ve dolaylı olarak 225 bin kişilik istihdam yaratacak..

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom tarafından, 3 ünvanda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında Türk Telekom hangi ünvanlara personel alacağı merak ediliyor. Personel alımı için gerekli başvuru nitelikleri nelerdir? Ve kimler başvuru yapabilir? 

YSK’dan son dakika personel alımı! Detaylar az önce açıklandı! Son başvuru tarihi 3 Ekim!

YSK, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım ve Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilanda detaylar ve başvuru koşulları tek tek belli oldu.

Kızılay’dan KPSS şartsız 3 alanda personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanlara bakıldığında KPSS şartının olmadığı görüldü.

Kamuya personel alımı yapılıyor! Toplamda 846 personel alımı için şartlar ve detaylar!

Kamuya personel alımı için ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. 846 personel alımı için yapılan ilanda en az lise mezunu olma şartı aranıyor. 3 Temmuz’da yayınlanan iş ilanında farklı şart ve detaylar da yer alıyor. İşte kamuda çalışmak isteyenler için tüm detaylar haberin devamında…

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde verildi! 3 şehirde personel alınacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı gerçekleştireceğini paylaştı. 26 Mayıs tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru kapsamında, toplam 3 kentte personel alımı yapılacak.

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü kamu işçisi alımı yapacağını paylaştı. 26 Mayıs’ta Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, toplam 3 ilde personel alımı yapılacak.

Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

Karayolları Genel Müdürlüğü  3 bin işçi alımı  başvuru işlemleri İŞKUR üzerinden 2-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılmıştı. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları belli oldu mu? KGM personel alımı sonuçları açıklandı mı? 

Kızılay’dan son dakika KPSS şartsız personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay’ın yayımladığı yeni ilana göre, bünyesinde istihdam etmek amacıyla 3 farklı alanda personel alımı yapılacak. KPSS şartının aranmadığı bu alımlar kapsamında adaylarda bazı genel ve özel şartların arandığı öğrenildi. Peki, Kızılay’a başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Karayolları Genel Müdürlüğü en az ilkokul mezunu 3 bin personel alımı yapacak! Elinizi çabuk tutun başvurular başladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru şartları neler oldu? Karayolları başvuruları ne zaman sona erecek? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 31 bin 600 sözleşmeli personel alımında son dakika! Pozisyonlar açıklandı! Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı tarafından 31 bin 600 sözleşmeli personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tercihler 3 Nisan'da son bulacak. Peki hangi alana kaç kişi alınacak? İşte detaylar..

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika! Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı personel alımı için son dakika detayları merakla araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman? Adaylar hemen bakın!

PTT 55 bin personel alımını ne zaman yapılacak? PTT KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) bünyesinde görevlendirilmek üzerine 55 bin personel alımı yapılacağı iddiaları gündemde yer almaya devam ediyor. Peki, PTT KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı? İşte detaylar...

3.havalimanı personel alımı 2018 Haberi

3.havalimanı personel alımı 2018

29 Ekim 2018 tarihinde açılan İstanbul Havalimanı'nın ilk aşamasında, 16 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor. İstanbul Ekonomi ve EDAM araştırma merkezi "İstanbul Havalimanı Ekonomik Etki Analizi" raporuna hazırlandı. Rapora göre; 2025 yılında İstanbul Havalimanı'nın doğrudan ve dolaylı olarak yaratacağı 225 bin kişilik istihdam dikkat çekiyor.

Sabah'ta yer alan habere göre; Türkiye'nin havacılıkta küresel ölçekteki en büyük projelerinden olan; sadece İstanbul ya da Türkiye'de değil, bölgemiz ve dünya nezdinde de bir çekim noktası olma misyonunu taşıyan İstanbul Havalimanı, ilk fazının tamamlanmasıyla sağladığı mevcut istihdam rakamlarıyla ekonomiye kayda değer bir katkı sunuyor.

İLK AŞAMADA 16 BİNE YAKIN İSTİHDAM

İstanbul Havalimanı işletmesinde 2 bin 700, güvenliğinde 3 bin 522, Unifree Duty Free İşletmeciliğinin gümrüksüz satış ve perakende alanlarında 2 bin, yer hizmetlerinden Havaşbin 178, Çelebi ise...