02 / 05 / 2024

3.Havalimanı uçak seferleri ne zaman başlayacak

3.Havalimanı uçak seferleri ne zaman başlayacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım "2018’in ilk çeyreğinde biz orada operasyona başlamayı ilk uçağı indirmeyi uçurmayı hedefliyoruz” dedi.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

Uçak bileti fiyatlarına görülmemiş zam! İşte 15 Mayıs fiyat listesi

Son dönemde akaryakıta gelen zamlar ulaşımda ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Otobüs ve uçak biletlerine yüksek oranda zam geldi. Rize Artvin havalimanı açılışıyla uçak biletlerindeki artışlar yeniden gündeme geldi. İşte 15 Mayıs fiyat listesi...

Bayram öncesi uçak biletleri de zamlandı! Türk Hava Yolları, AnadoluJet ve Pegasus! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

Bayram yaklaşırken uçak bileti fiyatları pes dedirtti! Peki, Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı'nda en ucuz uçak bileti fiyatları ne kadar? Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus... İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

Uşak'ta 19.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

​​​​​​​Uşak 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak ili, Merkez ilçesi, Emirfakı Köyü, Aktaş Köyü ve Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan üç gayrimenkulleri toplam 19 milyon 664 bin 91 TL'ye icradan satıyor...

Fuat Oktay: 3. havalimanı borç yapılandırmayacak!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA borcunun 5 milyar Euro'ya kadar olan kısmını yapılandırmak amacıyla Londra merkezli Dome Group'u yetkilendirmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 3. havalimanının borç yapılandırma işlemini gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

3. İstanbul Başakşehir’de 2,5 ayda 200 daire satıldı!

İstanbul Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne olan bağlantı yolları ile ilgi gören 3. İstanbul Başakşehir projesinde ilk etap satışları bitti. Projede ikinci etapta da 200 dairenin satışının gerçekleştirildi...

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

Siirt Havalimanı uçuşa açılıyor!

Siirt Havalimanı'nda uçak seferleri bu ay içerisinde başlayacak. Siirt Valisi Atik, teknik altyapı, pist uzatma ve iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı havalimanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne ait uçağın test uçuşlarını izledi...

Çukurova Havalimanı'na ilk uçak Nisan'da inecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elvan, ''Çukurova Havalimanı'na ilk uçak Nisan'da inecek'' dedi.

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

3.Havalimanı uçak seferleri ne zaman başlayacak Haberi

3.Havalimanı uçak seferleri ne zaman başlayacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, İstanbul'da yapımı devam eden 3’üncü havalimanında zemin ıslah çalışmalarının ardından terminal inşaatına başlandığını açıkladı. Yıldırım, "2018’in ilk çeyreğinde biz orada operasyona başlamayı ilk uçağı indirmeyi uçurmayı hedefliyoruz” dedi.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, DHMİ Florya Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yıldırım, Türkiye’de havacılık alanında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. DHMİ Genel Müdürü Yıldırım’ın gündeminde ilk olarak Ordu- Giresun havalimanı hakkında medyada yer alan haberler vardı. “Havalimanında eksiklikler var” iddialarına “Ordu- Giresun havalimanında bir eksikliğimiz yok” diyerek cevap veren Yıldırım konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“ORDU-GİRESUN HAVALİMANINDA EKSİK YOK”

“Şu yapılmadı, bu edilmedi diye çıkan haberler çok doğru bilgiler...