02 / 05 / 2024

3.İnşaat ve Konut Konferansı

3.İnşaat ve Konut Konferansı

Eventuum tarafından düzenlenen ve sektörün vazgeçilmez VIP buluşması haline gelen İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak 2015 Salı günü, saat 09.00’da Marriott Hotel Asia’da 3. kez kapılarını açıyor.

3. İnşaat ve Konut Konferansı 13 Ocak'ta!

Eventuum tarafından düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia'da 3. kez kapılarını açıyor. Açılış konuşması, İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nazmi Durbakayım yapacak...

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

​İnşaat ve Konut sektörünün birincisi MESA oldu!

İnşaat sektöründe 50 seneyi aşan köklü geçmişiyle adı ‘kalite’ ve ‘güven’le özdeşleşen ve her yıl Capital tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri” arasında ilk üçe giren MESA, bu sene inşaat/konut kategorisinin “en beğenilen” şirketi oldu. 

Elemental 3 İnşaat Mimari Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elemental 3 İnşaat Mimari Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadriye Jülide Szawlowski kuruldu.

İnşaat ve konut sektörüne koronavirüs etkisi!

Koronavirüs salgını Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Gıdadan tekstile birçok sektörü olumlu ya da olumsuz etkileyen salgın, konut ve inşaat sektörünü de etkiledi. Peki koronavirüsün inşaat sektörüne etkisi nasıl oldu? İnşaat ve konut sektörü salgından olumlu mu etkilendi?

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

İnşaat ve konut sektörü canlanacak!

AK Parti Ankara Milletvekili Aydın, kredi faizlerindeki düşüşün inşaat ve konut piyasası başta tüm sektörlerde olumlu etkisini hızla göstereceğini söyledi.

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbütünller Metal Geri Dönüşüm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Bütün tarafından kuruldu.

Borsa Konut İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Borsa Konut İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Erer tarafından kuruldu.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Hatay’da 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay Antakya'da 52 firmanın katıldığı 3. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 7 bin metrekare alanda açıldı. Fuara 52 firma katıldı...

3.İnşaat ve Konut Konferansı Haberi

3.İnşaat ve Konut Konferansı

Eventuum tarafından düzenlenen ve sektörün vazgeçilmez VIP buluşması haline gelen İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak 2015 Salı günü, saat 09.00’da Marriott Hotel Asia’da 3. kez kapılarını açıyor. İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım’ın açılış konuşmasını yapacağı konferansta, Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Hasan Rahvanlı, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gecamer, Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan gibi sektörün önemli isimleri konuşma yapacaklar. Konferansta inşaat sektörünün mevcut durumu, kentsel dönüşüm, risk analizi gibi konular...