08 / 05 / 2024

3.köprü fotoğrafları

3.köprü fotoğrafları

Diğer bir ismi Yavuz Sultan Selim olan 3. Köprü toplamda 59 tabliyeden meydana gelecek. Beşinci tabliyenin yerleştirilme işleminin tamamlandığı projede kedi yollarının hazırlanma işlemi sürüyor.

3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nda son durum!

İstanbul'un iki yakasını 3. kez birbirine bağlayacak olan 3. Köprü Projesi'nde çalışmalar büyük hızla sürüyor. Projede son aşamalara gelindi. En yeni video ve fotoğraflar haberimizde.

3. köprüde son durum fotoğrafları!

Tamamlandığında dünyanın en geniş asma köprüsü olacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü, denizden ilk defa görüntülendi. Bitme aşamasına gelen 3. köprüdeki çalışmalar 24 saat devam ediyor.

3. köprüden son fotoğraflar!

Çalışmaların son sürat devam ettiği 3. köprünün 29 Ekim 2015'te hizmete girmesi planlanıyor.Köprü inşaatında 6 bin 500 işçi ile 600 mühendis gece gündüz aralıksız görev yapıyor.

İşte 3. Köprü'den en yeni kareler!

Trafiği rahatlatacak 3. Boğaz köprüsünün yapımı devam ediyor. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasındaki ana kablonun döşenmesinde kullanılacak kedi yolu tamamlandı. İşte köprünün son fotoğrafları;

3.köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu inşaatından son fotoğraflar!

4.5 milyar TL yatırımla yapımı devam eden 3.köprü projesinin bağlantı yolları için ihale 6 Mayıs'ta yapılacak. Çalışmaları hızla devam eden 3.köprü projesinin açılışı bu yıl 29 Ekim'e yetiştiriliyor...

3.köprü inşaatı son durum fotoğrafları!

3.köprü projesi Yavuz Sultan Selim Köprüsü çalışmaları hızla devam ediyor. 4.5 milyar TL yatırımla IC İçtaş – Astaldi JV tarafından inşa edilen 3.köprü projesinin 29 Ekim 2015 tarihinde açılması hedefleniyor.

3. Köprü'ye ilk tabliye yerleştirildi!

3. Köprü'de tarihi gün. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan açıklama yaptı. 3. Köprü'nün inşaatında kule yüksekliği 305 metreye yükseldi, ilk tabliye Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın da katılımıyla yerleştirildi.

3. Köprü'de kulelerin yüksekliği 305 metreye ulaştı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın “Bu hafta köprünün ilk tabliyesini atacağız. Silueti de yavaş yavaş görülmeye başlanacak” açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği 3. köprü inşaatında kulelerin yüksekliği 305 metreye ulaştı

3. köprünün betorname işlemi tamamlandı!

Yapımı hızla devam eden 3. köprüde kulelerin betonarme işlemi biterken, köprüye atılacak tabliyeler için inşaata yüzen vinç getirildi. Haydarpaşa Limanı’nda bekletilen tabliyeler ise ilk kez görüntülendi.

Yücel Çelikbilek'ten 3. Köprü'ye ziyaret!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Yavuz Sultan Selim Köprüsü inşaatını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Çelikbilek, 3. Köprü'nün üzerinden raylı sistem geçen tek katlı asma köprü olarak dünyada ilk olduğunu vurguladı.

3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdı!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ulaşım alanındaki mega projelerin konut sektörüne getirdiği hareketliliğe işaret etti. Durbakayım, 3. köprü ve 3. havalimanı arsa fiyatlarını artırdığını söyledi...

3.havalimanı ve 3.köprüde kesilen ağaçlar için 5 fidan dikilecek!

'Çılgın Projeler' için ağaç kesimi polemiği Meclis'e taşındı. 3. Köprü, 3. Havalimanı ve bağlantı yolları için ne kadarlık orman alanın yok edildiğini soran CHP'li Umut Oran'a cevap, Orman ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu'ndan geldi..

3. köprü inşaatından son durum fotoğrafları!

IC İçtaş – Astaldi JV tarafından çalışmaları yürütülen 3. köprü projesinin 2014 yılı bitiminde son hali görüntülendi. İşte 29 Ekim 2015 tarihinde açılacak olan 3. köprü projesinin son fotoğrafları...

3.köprü fotoğrafları Haberi

3.köprü fotoğrafları

İstanbul'da trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan 3. Köprü'de çalışmalar tam gaz ilerliyor.Diğer ismi Yavuz Sultan Selim olan köprü genel toplamda 59 tabliyeden meydana gelecek. Şu ana kadar 5 tabliyenin yerleştirildiği projede kedi yollarının hazırlanma işlemi devam ediyor.


322 metrelik ayaklarıyla dünyanın en uzun asma köprüsü olma özelliğini de elinde bulunduran 3. Köprü, bu yıl hizmete açılacak.Çoğunluğu Türk mühendislerden oluşan bir ekip tarafından inşa edilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün üzerinde raylı sistem de olacak.


İşte 3.köprünün görselleri,