29 / 04 / 2024

3M Scotch Weld nasıl

3M Scotch Weld nasıl

Farklı montaj süreçlerinde kullanılan 3M Scotch Weld Akrilik Yapıştırıcılar, plastik ve de yağlı metal gibi birçok zorlu yüzeyde güçlü birleşme ve de estetik bir görünüm sağlıyor.

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Aydoğdu tarafından kuruldu. 

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammed Besim Dikici tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi, Çağdaş Tuna, Serkan Ekşi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

3M, Çorlu'da süper üs oldu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munya bugün köşesinde "Rusya'dan çekildi Çorlu'da 'süper üs' oldu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

3M Şana Evleri ev fiyatları!

3M Şana Evleri ev fiyatları 410 bin TL'den başlayarak değişiyor. 3M Şana Evleri Trabzon projesinde daireler oturuma hazır...

3M İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3M İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Eke tarafından 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu.

Şana Evleri Yomra fiyatları!

Şana Evleri Yomra fiyatları 3+1'lerde 410 bin TL'den başlıyor. 3M Yapı'nın inşa ettiği Şana Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

ABD'li 3M, Çorlu'da yeni bir tesis yatırımı için gün sayıyor!

ABD’li dev 3M, 500 milyon dolarlık yatırımı için gün sayıyor. Genel Müdür Mert Büyükyazgan, “Merkezin Türkiye ile hiçbir kırmızı çizgisi yok. Sonunda bu yatırımı getireceğiz” dedi

3M Scotch Weld nasıl Haberi

3M Scotch Weld nasıl

Yeni nesil çevre dostu Scotch-Weld™ Akrilik Yapıştırıcılar, geleneksel akrilik yapıştırıcıların birleştirme proseslerinde neden olduğu zorlukları aşıyor; üstün performans,  yüksek verimlilik ve maliyet avantajı sunuyor.  Geleneksel akrilik yapıştırıcılar yüksek seviyede kokuya neden olurken, 3M Scotch-Weld™ akrilik yapıştırıcılar düşük kokusu, farklı yüzeylerde güçlü yapıştırma özelliği ve uzun raf ömrü ile öne çıkıyor.  3M’in Dental Biriminin kullandığı teknolojinin akrilik yapıştırıcılara adapte edilmesi ile geliştirilen ürün uzun hazırlık ve montaj süresini de hızlandırıyor.


Farklı montaj süreçlerinde kullanılan 3M Scotch Weld Akrilik Yapıştırıcılar, plastik, yağlı metal gibi birçok zorlu yüzeyde güçlü birleşme ve estetik bir görünüm sağlıyor.

Geleneksel akrilik yapıştırıcıların, yüksek seviyedeki kokuları çevre, sağlık ve güvenlik problemlerine neden olabiliyor. Uzun hazırlık süreleri, montaj sürecini uzatıyor. Düşük darbe mukavemeti, zayıf bir birleştirme ile sonuçlanıyor. Aynı zamanda...