19 / 05 / 2024

3M Türkiye etkinlik

3M Türkiye etkinlik

Yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M Türkiye, Türkiye’de yenilik geliştirme ve yatırımcılık kültürlerinin iyileştirilmesi ve de geliştirilmesini amaçlayan TSRRF Tasarruf İnovasyon Yarışması na sponsor olarak destek verdi.

Xiaomi 12T serisinin Türkiye fiyatı açıklandı! İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Bugün Xiaomi, Türkiye'de bir etkinlik düzenledi ve yeni 12T ve 12T Pro modellerinin fiyatları ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri yapıyor. Etkinlik, 13 Nisan’da Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye’den ücretsiz bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, 9 Mart’ta Taksim’de gerçekleşecek...

RE/MAX Türkiye'den Akdeniz Bölgesi'ne özel bayilik semineri!

RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Ücretsiz etkinlik, Antalya'da 2 Şubat'ta gerçekleşecek...

ECE Türkiye Türk markalarını yurt dışına taşımaya hazırlanıyor!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu. 

Türk markalarının uluslararası pazarlarda büyüme platformu; ECE Türkiye!

ECE Türkiye’nin 18. Perakende Günleri’nde düzenlediği etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini firmanın standında buluşturdu.

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor!

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor. MÜSİAD, "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" raporunu Sunuyor. Etkinlik 11 Aralık günü İstanbul Swiss Hotel Residence'da düzenlenecek.

İzmir Kent Konseyi, Türkiye’de ilk kez Otomobilsiz Kentler Gününü kutladı!

İzmir Kent Konseyi, Türkiye’ de ilk kez ‘ Otomobilsiz Kentler Günü ’ kutladı. Etkinlik çerçevesinde Alsancak’ taki Plevne Bulvarı bir günlüğüne motorlu araç trafiğine kapatıldı...

JLL Türkiye 16 Temmuz'da basın toplantısı düzenliyor!

Etkinlik, JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş ve JLL Türkiye COO & CFO’su Volkan Müller’in ev sahipliğinde, 16 Temmuz Çarşamba günü saat 09.30’da JLL Türkiye ofisinde gerçekleşecek.

3M Türkiye’den TSSRF Tasarruf İnovasyon Yarışması’na destek!

Yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M Türkiye, Türkiye’de yenilik geliştirme ve yatırımcılık kültürlerinin iyileştirilmesi ve de geliştirilmesini amaçlayan TSRRF Tasarruf İnovasyon Yarışması na sponsor olarak destek verdi.

Embarq Türkiye 28 Nisan'da yol güvenliği için konferans düzenliyor!

EMBARQ Türkiye - Sürdürülebilir Ulaşım Derneği ev sahipliğinde, 3M ve AYGAZ' ın katkıları ile “ Kent içi Ulaşımda Yol Güvenliği ” başlıklı bir konferans düzenleniyor.

3M Türkiye’den 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu’na destek!

3M Türkiye Endüstriyel Yapıştırıcılar ve Bantlar Birimi’nin Gümüş Sponsor olarak destek verdiği 7. Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu 3-4 Nisan 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

3M Türkiye etkinlik Haberi

3M Türkiye etkinlik

İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, 20-22 Haziran tarihleri arasında İstanbul Galata Rum Okulu’nda gerçekleştirilen TSRRF Tasarruf İnovasyon Yarışması’na sponsor oldu. ABD Diplomatik Temsilciliği ve Yaratıcı Fikirler Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen, Türkiye’de inovasyon ve yatırımcılık kültürlerinin iyileştirilmesi ve geliştirilmesini amaçlayan etkinlikte, tasarım, mühendislik, mimari gibi farklı disiplinlerden yaklaşık 150 yaratıcı profesyonel ile farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin üst düzey yöneticileri, yatırımcılar, kanaat önderleri, sivil toplum liderleri bir araya geldi.


TSRRF Tasarruf İnovasyon Yarışması’nda, 48 saatlik süre içerisinde, “Tasarruf” ekseninde yazılım ve donanım prototipleri ile iş modelleri geliştirdi. 7’şer kişiden oluşan toplam 22 ekibin, şirketlerin kendilerinin sunduğu tasarruf problemlerine yaratıcı çözümler bulmak için çaba gösterdiği yarışmada, 4 ekip, 3M’in cam filmlerine ilişkin öneriler paylaştı.


3M Türkiye’nin farklı ürün grupları...