19 / 07 / 2024

3m üretimleri

3m üretimleri

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munya bugün köşesinde "Rusya'dan çekildi Çorlu'da 'süper üs' oldu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ Başkanı'ndan son dakika açıklamaları

TOKİ sosyal konut ve arsa projesinde hem konuta hem arsaya başvurulabilir mi? Sonuç nasıl belirlenir? Şimdiye kadar kaç kişi başvurdu? Başvurular ne zaman sona erecek? Konut üretimleri başladı mı? Kura çekimi ne zaman? Temeller ne zaman atılacak? TOKİ Başkanı merak edilen soruları yanıtladı...

Akıllı telefon alacaklara müjde! Şok’tan uygun fiyatlı cep telefonu fırsatı! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK, resmi internet sitesi üzerinden birbirinden eşsiz akıllı cep telefonlarını satışa sundu! Bu fırsat kaçmaz! Bu akıllı cihazlar arasında; One Plus, Oppo, HTC ve yerli telefon üretimleri ile dikkat çeken General Mobile bulunuyor. Peki, ŞOK'ta akıllı cep telefonları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fi

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek için Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon TL'ye çıkarıldı.

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar'da değişiklik!

Türkiye'nin rekabetçi konumunu güçlendirmek ve çevreye saygılı üretimleri desteklemek amacıyla Ar-Ge ve çevre yatırımlarına sağlanan faiz desteğinin üst limiti 1 milyon liradan 1,8 milyon liraya çıkarıldı.

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Burak İnşaat Malzemeleri İhracat İthalat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mansur Marangoz tarafından kuruldu. 

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Aydoğdu tarafından kuruldu. 

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Diyar Elektrik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammed Besim Dikici tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi, Çağdaş Tuna, Serkan Ekşi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

3M, Çorlu'da süper üs oldu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Vahap Munya bugün köşesinde "Rusya'dan çekildi Çorlu'da 'süper üs' oldu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

3m üretimleri Haberi

3m üretimleri

3M Türkiye Genel Müdürü Mert Büyükyazgan, küçük bir deney tüpünü uzattı:


- Bu tüpün içindeki USB’de (taşınabilir bellek) şirketimizle ilgili bilgiler yer alıyor.


Tüpe baktım, içi su doluydu. USB de suyun içindeydi:


- USB’yi neden suyun içine koydunuz? Su, USB’yi bozmaz mı?


- Bozmaz. Bu akışkan ürün, özel alanlarda yangın söndürmek üzere geliştirildi. Örneğin, THY’nin data merkezinde yangın riskine karşı bu sıvının olduğu tüpler yer alıyor. Yangın söndürmede bu ürün kullanıldığında, sıkılan sıvı yangından zarar görmemiş teknolojik ekipmanı etkilemiyor. Yangın bitince o sistemler devreye girebiliyor.


ABD merkezli uluslararası dev 3M’in “yaratıcı” yönünü anımsatan kısa gösteriden sonra kendi öyküsünden söze girdi:


- 22-23 yıldır 3M’deyim. Çerkezköy’deki fabrika arazisinin alımında görev yaptım. İlk genel müdürlük kariyerime Macaristan 3M’de ulaştım. Şimdiki görevime gelmeden önce de 5.5 yıl Doğu...