05 / 05 / 2024

4 mali detsk programı bütçesi

4 mali detsk programı bütçesi

Karacadağ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Şanlıurfa'da gerçekleştirildi. 2015 yılında proje teklif çağrısı yöntemiyle verilecek desteklere ilişkin olarak 4 mali destek programı için 28 milyon TL bütçe ayrıldı.

Honda Motor'dan 4 milyar dolar kâr açıklaması

Honda Motor'un Nisan-Eylül ayları içerisinde 2023 net karı, geçen mali yıla oranla yüzde 82,1 yükselişle 616,3 milyar yene (4 milyar dolar) arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Milli Emlak'tan bu arsa telefondan ucuz! 4 bin TL'niz varsa sizin olabilir!

Milli Emlak, yatırımcıların dört gözle beklediği Mayıs 2023 arazi ihalelerinin ayrıntılarını resmi web sitesi üzerinden duyurdu.  Bu haberi duyan yatırımcılar da ihaledeki mali değeri yüksek arazilere sahip olma şansını yakalamak istiyorlar. 4 bin TL’den satışa sunulacak olan araziler, yatırımcıları

15 yaş üstü gençlere son dakika müjdesi! Hemen başvuran anında 4.125 TL cep harçlığı alacak! 

İŞKUR, milyonlarca vatandaşa istihdam sağlarken ekonomik destek sağlamaya da devam ediyor. Gençler iş bulmak için mali yardım da alabilirler. Son dakika haberine göre 15 yaş üstü herkes 4.125 TL kazanabilecek. Başvuru koşulları için tıklayınız...

ABD'nin bütçe açığı 1.4 trilyon dolar!

ABD federal bütçe açığı, 2022 mali yılında bir önceki yıla göre yüzde 50 düşüşle 1,4 trilyon dolara indi.

Halk GYO'dan 2021'in ilk çeyreğinde 8,4 milyon TL net kar!

Geçen yılı güçlü mali performanla tamamlayan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2021’in ilk çeyreğinde net dönem kârını 8,4 milyon TL olarak açıkladı.

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

4 milyon kişinin 500 milyar liralık borcu yapılandırılacak!

AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 4 milyon kişinin 500 milyar liralık borçlarının yapılandırılacağını bildirdi.

AB'den 16 üyesine 87,4 milyar avro destek!

Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 16 üye ülkedeki istihdamı koruma programlarına 87,4 milyar avro mali destek verilmesini onayladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin mali teklif zarfları yarın açılıyor!

Büyüklüğü ve kapsamıyla dünyada ilk olacak 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje, mühendislik ve danışmanlık hizmetleri ihalesinde 4 firmanın verdiği mali teklifleri içeren zarflar yarın açılacak.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine 4 firmadan teklif!

İstanbul Boğaz’ını üçüncü kez birleştirecek olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihalesinde, 4 firma teknik ve mali teklif sundu.

Pera GYO 4. dönem mali gelir tablosunu yayınladı!

Pera GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Pera GYO 4. dönem mali gelir tablosunu yayınladı.

İzmir Büyükşehir'in 2017 bütçesi 4,9 milyon TL!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılı hedeflerini belirledi. Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğu ile onaylanan 2017 Yılı Performans Programı ve Mali Bütçesi'ne göre 4 milyar 950 milyon TL olarak belirlenen 2017 bütçesi, bir önceki yıla oranla yüzde 10.37 artış gösterdi.

4 maddede sitelerin mali hesapları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " sitelerin mali hesapları " konusunu ele aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı...

4 mali detsk programı bütçesi Haberi

4 mali detsk programı bütçesi

KARACADAĞ Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında Şanlıurfa'da yapıldı. Toplantıya Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Büyükşehır Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı E. Sabri Ertekin ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya'nın katılımıyla Şanlıurfa'da yapıldı. Toplantıya Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi adına da Daire Başkanı Necati Pirinçcioğlu katıldı. 


Toplantıda; Aralık 2014 döneminde gerçekleştirilen faaliyetler ile devam eden proje uygulamalarının ilerleme durumları ele alındı. Toplantı ile ilgili olarak Ajans Yönetim Kurulu Başkanlığınca yapılan açıklamada, "Bilindiği gibi Ajansımız tarafından her yıl hazırlanan programlar çerçevesinde proje teklif çağrısı usulüyle başarılı olan projelere mali destek (hibe) venlmektedir. 2015 yılında da Hükümetimizin benimsediği ulusal plan ve stratejilere, Bölge Planında belirtilen temel amaç ve önceliklere uygun olarak yeni proje desteklen...