25 / 07 / 2024

40 kuruşa sigorta

40 kuruşa sigorta

Deprem sigortasının maliyeti deprem riskine göre değişiklik gösterecek, toplu sigorta da ise yüzde 20 indirim yapılacak

Merkez Bankası çantaları... Dolar 40 TL

Merkez Bankası'nın acile dolar alım satımı için çantaları hazırlaması gerektiği haber çok ünlü bir bankadan geldi. Bankanın dolar için 40 TL açıklaması bir hayli önemli.

Faiz yüksekken ev, arsa, araba satılır mı? Ekonomist Mert Başaran, 'Malınız üç kuruşa gider' dedi!

Ekonomist Mert Başaran'dan ev, arsa, araba gibi ellerindeki varlıkları satacaklara uyarı geldi. Peki faiz yüksekken satış yapılır mı? İşte Başaran'ın o paylaşımı ve yatırımcılar ile vatandaşlardan gelen yorumlar...

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

1940 yılında üç okul binası 1436 lira 20 kuruşa tamir edilmiş!

1940 yılında Ankara Merkez İstiklal, Albayrak, Mimarkemal okullarının tamirleri 1436 lira 20 kuruşa yapılmış.

Kredi faizleri zirveye çıksa da bankalara borcu olanların sayısı 40 milyonu aştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kredi faizleri zirvelere çıksa da bankalara bireysel kredi borcu bulunan vatandaş sayısı da borç miktarı da rekor seviyeye ulaştı. CHP’nin haftalık ekonomi raporunda yer alan detaylara göre Türkiye'de borcu bulunan vatandaşların sayısı 40 milyonu geçti.

1952'de inşaat demir fiyatlarına yüzde 50 zam! 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş!

1952 yılında demir fiyatlarındaki yükseliş yüzde 50'yi buldu. Demir fiyatlarına daha ne kadar zam geleceği ise bilinmezken, 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş.

Yarısı bizden kampanyasından yararlanmak isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde yüzde 40'a varan sigorta avantajı

Yarısı bizden kampanyasında kredi geri ödemeleri, geri ödemesiz dönemden sonraki ilk aydan itibaren başlayacak ve ilk 12 taksit faizsiz olmak üzere en fazla 120 ayda tamamlanacak. Krediden doğan borçlarını güvence altına almak isteyenler için de yüzde 40’a varan indirimlerle sigorta yaptırabilecek.

Nivak Florya'da peşin ödemede indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Nivak Florya projesinde peşinat oranı yüzde 40 olarak açıklandı. 96 adet konutun yer aldığı projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor.

Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dolar ne kadar, kaç TL? 31 Ocak 2024 dolar kuru alış satış fiyatı.

Dolar yatırımcılarına kötü haber! Dolar/TL kuru geriledi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi dolar kuru aşağı yönlü hareket ediyor. Dün 30,37 TL'den işlem gören dolar kuru bugün yüzde 0,25 düşüşe geçti. 

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Siltaş Yapı'dan yılın son kampanyası: 4 projede yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişi ışığında 2011'den bu yana şehre değer katan yapılar hayata geçiren Siltaş Yapı; Siltaş Panorama, Siltaş Comfort, Siltaş Korupark ve Siltaş Premium projelerinde yeni bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları...

40 kuruşa sigorta Haberi

40 kuruşa sigorta


Yeni Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) kanunu yarın yürürlüğe girerken, zorunlu deprem sigortasının vatandaşa maliyeti de merak konusu oldu. 


DASK'ın maliyeti, deprem riskine göre değişecek. Birinci derece deprem bölgesinde yıllık 151 TL'ye mal olacak sigorta için günde 40 kuruş ödenecek. Toplu sigorta yaptırılırsa yüzde 20 ilave indirim gündeme gelecek. DASK, internet üzerinden de yapılacak.


DASK YOKSA ELEKTRİK VE SU DA YOK 

DASK Başkanı Selamet Yazıcı, HABERTÜRK'e yaptığı açıklamada, yeni kanunun 18 Ağustos itibariyle yürürlüğe girmesiyle birlikte, belirledikleri eylem planlarını adım adım hayata geçireceklerini söyledi. Yazıcı, zorunlu deprem sigortası bilincini geliştirmeye büyük önem verdiklerini belirterek, "Bir yandan toplumsal bilinçlendirme çalışmaları yaparken diğer yandan yeni yasayla birlikte uygulanacak olan sigorta kontrol uygulamalarını etkinleştirmeye çalışacağız. Bu çalışmalar önümüzdeki dönemde daha somut sonuçlar vermeye başlayacağına inanıyoruz....