11 / 05 / 2024

400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm

400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm

Türkiye'deki 400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm pastası İngilizleri de cezbetti. GREAT Festivali'nde konuşan Birleşik Krallık Bakan Yardımcısı Lord Howe, "Dönüşümün parçası olmayı çok istiyoruz" dedi...

İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddialar doğru değil!

İran-Çin Ticaret Odası Başkanı Muhammed Rıza Hariri, İran ile Çin arasında 400 milyar dolarlık anlaşma yapıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.

Çarpık yapılaşma 400 milyar dolarlık dönüşümle tarih olacak!

Miladı Van depremi kabul edilen kentsel dönüşüm hamlesi ile Türkiye'de 6 milyon konut elden geçirilecek. 400 milyar dolarlık dönüşüm ile çarpık yapılaşma tarih olacak, depreme dayanıklı konutlar yükselecek.

Erdemoğlu Holding'ten 400 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

SASA’yı Sabancı’dan satın alan Erdemoğlu Holding, fabrikaya 400 milyon dolarlık yatırıma başladı. Şirketin patronu İbrahim Erdemoğlu “1 milyar dolarlık polyester ithalatını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Çinliler'den Starwood Hotel'e 14 milyar dolarlık teklif!

Marriott'un 13.6 milyar dolarlık teklifini 400 milyon dolar artıran Anbang, Çin'in ABD pazarındaki en büyük satın almasını yapmak için gözünü kararttı.

Türkiye'de 400 milyar dolarlık yatırım potansiyeli var!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Türkiye'de 2023'e kadar yaklaşık 8 yıllık sürede 350-400 milyar dolar gibi bir altyapı yatırım portföyü bulunduğunu açıkladı..

Celal Çağlar: Satın almalar için 2 milyar dolarlık bütçemiz var!

Oyak Çimento Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çağlar, Oyak Grubu'nun toplam satın almalar için 2 milyar dolarlık bütçesi olduğunu belirterek, Denizli Çimento'nun 400-450 milyon dolar arasında bir rakama satın alındığını söyledi.

Afrika kıtasında Türkleri 400 milyar dolarlık inşaat projeleri bekliyor!

Dünyanın en büyük danışmanlık şirketleri ve finansal kurumlarının tavsiyelerine göre hızla gelişen Afrika ülkeleri, Türk şirketlere büyük fırsatlar sunuyor. Kıtada Türkleri 400 milyar dolarlık inşaat projeleri bekliyor.

Arkas 400 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye'nin 2023' teki 500 milyar dolarlık ihracat hedefi liman yatırımcılarını da hareketlendirdi. Arkas Holding, Ambarlı ve İtalya'da 400 milyon dolarlık yatırım yaparak ihracata katkı sağlayacak...

Türkiye'deki 400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm pastası İngilizleri de cezbetti!

Türkiye'deki 400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm pastası İngilizleri de cezbetti. GREAT Festivali'nde konuşan Birleşik Krallık Bakan Yardımcısı Lord Howe, "Dönüşümün parçası olmayı çok istiyoruz" dedi...

TANAP’ta 12 milyar dolarlık maliyet öz sermayeyle karşılanacak!

Azeri gazını Türkiye’den Avrupa’ya taşıyacak TANAP Projesi’nin 12 milyar dolarlık maliyeti öz sermaye ile karşılanacak. Projenin 2018’e yetişmesi için Azerbaycan 7 milyar doları nakit koyacak...

BoatShow 1 milyar dolarlık iş yaratacak!

Boat Show'da 13 milyon TL'lik yatları da, 10 bin TL değerinde motorlu tekneleri de sergileyeceğiz" diye konuştu. CNR Sektörel Fuarcılık Genel Müdürü Ulaş Özer de fuarın sektörde 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturacağını belirtti.

Petkim Holding 8 milyar dolarlık yatırıma imza atacak!

2008 yılında özelleştirilerek Azeri Socar Grubu’na geçen Petkim Holding, beş ayrı program halinde toplam 8 milyar dolarlık yatırıma imza atmak için harekete geçti. Yatırımlar 5 yıl içinde gerçekleşecek...

Turizm sektörü, 2013 yılında 393 proje için 2,5 milyar dolarlık teşvik aldı!

TURİZM sektörü, 2013 yılında 393 proje için 2,5 milyar dolarlık teşvik aldı. Bu projeler içinde 325 adet komple yeni yatırımı planı da 2,2 milyar dolar'lık bütçe payına sahip...

400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm Haberi

400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm

Türkiye'deki 400 milyar dolarlık kentsel dönüşüm pastası İngilizleri de cezbetti. GREAT Festivali'nde konuşan Birleşik Krallık Bakan Yardımcısı Lord Howe, "Dönüşümün parçası olmayı çok istiyoruz" dedi.


İstanbul, 20-22 Mayıs tarihlerinde, Birleşik Krallık'ın İngiliz yaratıcılığının güçlü yönlerini sergilemek için başlattığı ve ilk durak olarak Türkiye'yi seçtiği GREAT Yaratıcılık Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Festival sayesinde Birleşik Krallık ve Türk şirketleri için katma değerli iş fırsatlarının önünün açılması, lüks, sağlık, moda, tasarım, teknoloji, inovasyon, eğitim, şehircilik ve yiyecek-içecek alanlarında yeni pazarlar oluşturulması, yeni işbirliklerinin doğması hedefleniyor. Festivalin açılış gününde konuşan GREAT Yaratıcılık Festivalleri Başkanı Guy Salter festivalin işini büyütmek isteyenlere yeni fırsatlar ve işbirliği imkanları sunacağını söyledi. 


KURUMLARIMIZ TÜRKİYE İÇİN İSTEKLİ 


Birleşik Krallık Sağlık Bakanlığı Kaliteden sorumlu Bakan Yardımcısı Lord Howe ise "Ticaret heyetinde bize, sağlık...