27 / 04 / 2024

400 milyon dolarlık yatırım

400 milyon dolarlık yatırım

İzmir’e 400 milyon dolarlık yatırım yapan Kavuklar Grup, İzmir'in en büyük karma projesine imza atıyor...

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Hedeflerini büyük koydular, ihracatta şampiyon oldular! Tam 1 milyar 250 milyon dolarlık ihracat!

Geçen yıl meyve sebze ihracatında zirveyi zorlayan Ege Yaş Meyve ve Sebze İhracatçıları Birliği, bu yıl miktarı daha da artırarak 1 milyar 400 milyon dolarlık ihracat yapmayı hedefliyor.

MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararı aldı!

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, toplamda 400 milyon dolarlık Bitcoin alımı yapacağını açıkladı.  Michael Saylor'ın açıklamasından sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin'de yüzde 3 yükseliş görüldü.

Enka İnşaat ve Chubb Corportaion arasında 400 milyon dolarlık dava!

Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Sharypovo kenti yakınlarında 800 MW’lık Berezovskaya Kömürlü Elektrik Santrali'nin yapılması için Enka İnşaat ile anlaşıldı. Ancak santralde yaşanan yangın ve milyon dolarlık sigorta ödemesi davaya konu oldu. 

Çarpık yapılaşma 400 milyar dolarlık dönüşümle tarih olacak!

Miladı Van depremi kabul edilen kentsel dönüşüm hamlesi ile Türkiye'de 6 milyon konut elden geçirilecek. 400 milyar dolarlık dönüşüm ile çarpık yapılaşma tarih olacak, depreme dayanıklı konutlar yükselecek.

TANAP için 400 milyon dolarlık kredi anlaşması!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Dünya Bankası'nın TANAP için BOTAŞ'a açtığı 400 milyon dolarlık kredinin anlaşmasını imzaladı.

Öztürk Holding'ten 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk proje!

Öztürk Holding’in yönetim kurulu başkanı Yusuf Öztürk Gaziosmanpaşa'da 400 milyon dolarlık 3 bin 100 konutluk projeye hazırlandıklarını dile getirdi.

Angelina Jolie-Brad Pitt 400 milyon dolarlık konutları nasıl paylaşacak?

Dünyanın en güçlü çiftleri arasında sayılan Angelina Jolie-Brad Pitt çifti boşanıyor. Angelina Jolie ve Brad Pitt'e ait 400 milyon dolarlık konut bulunuyor.

Erdemoğlu Holding'ten 400 milyon dolarlık fabrika yatırımı!

SASA’yı Sabancı’dan satın alan Erdemoğlu Holding, fabrikaya 400 milyon dolarlık yatırıma başladı. Şirketin patronu İbrahim Erdemoğlu “1 milyar dolarlık polyester ithalatını bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu'ndan 400 milyon dolarlık yatırım!

İNŞAAT, enerji ve müteahhitlik alanlarında faaliyet gösteren Rönesans Holding ile Rusya Doğrudan Yatırım Fonu (RDIF), Rusya'nın çeşitli bölgelerinde altyapı, inşaat ve sağlık sektörlerinde toplam 400 milyon dolarlık yatırım yapacak...

Türkiye Gaz Sektörü Geliştirme Projesi'ne 400 milyon dolarlık ek finansman!

Dünya Bankası, mevcut Türkiye Gaz Sektörü Geliştirme Projesi'nde 400 milyon dolarlık ek finansmanı onayladığını açıkladı. Kredi ilk sekiz yılı ödemesiz olmak üzere 16 yıl vadeli olacak.

Arkas 400 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye'nin 2023' teki 500 milyar dolarlık ihracat hedefi liman yatırımcılarını da hareketlendirdi. Arkas Holding, Ambarlı ve İtalya'da 400 milyon dolarlık yatırım yaparak ihracata katkı sağlayacak...

Halil İbrahim Demirhan: 4 kule için 400 milyon dolarlık teklif verdik!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 60 dairenin ön satışını gerçekleştirdi. Ağaoğlu Uluslararası Yatırımlar Koordinatörü Halil İbrahim Demirhan, "4 kule için 400 milyon dolarlık teklif verdik. Suudi bir grupla anlaşmak üzereyiz" dedi.

400 milyon dolarlık yatırım Haberi

400 milyon dolarlık yatırım


İçerisinde alışveriş merkezi, rezidans ve barındıran, 550 milyon dolarlık yatırım değeri taşıyan projeleriyle, 2015'te İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmayı hedefleyen Kavuklar Grup, gayrimenkul alanındaki yatırımlarını, hedeflerini ve İzmir'de gerçekleştirdikleri en büyük karma projesini, basın toplantısında açıklıyor.

İzmir'in dünyaya açılış noktası olacak olan ve sahip olduğu özellikleriyle Türkiye'de birçok ilki bünyesinde barındıracak AVM&Rezidans projesi hakkında bilgi aktarımının gerçekleşeceği toplantı, Kavuklar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk, Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk,  Jones Lang LaSalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş ve Jones Lang LaSalle Türkiye Yönetici Direktörü Nilgün Dil-Erman'ın katılımıyla düzenlenecek. 


43 yıllık geçmişiyle akaryakıt, otomotiv, gayrimenkul geliştirme, beton, prefabrik ve sigortacılık, tarım hayvancılık, matbaa mürekkep sektörlerinde faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Kavuklar Grup’un, yeni projesi ve gayrimenkul sektöründeki büyüme...