17 / 05 / 2024

40İZ Elite Flats resimleri

40İZ Elite Flats resimleri

40İZ Elite Flats projesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 390 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Göktürk'te yer alan 40İZ Elite Flats projesinde teslimler 2015 Mayıs'ta yapılacak

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Elite Life yüzde 40 peşinatla vade fırsatı! Teslimler 17 ay sonra!

Elite Life FSM projesinde yer alan konutların teslimlerinin 17 ay sonra yapılması planlanıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler 40 peşinat ödediklerinde kalan tutarı vade imkanıyla ödeyebiliyor. 

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Maaşı duyan her şeyi bırakıyor, başvuru yapmaya gidiyor! 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak!

Maaşı duyan hemen her şeyi bırakıyor, bu iş ilanı için başvuru yapmaya gidiyor. Tam 40 bin TL maaşla KPSS şartsız personel alınacak. Hemen detaylara bakın...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.

40İZ Elite Flats resimleri Haberi

40İZ Elite Flats resimleri

Tekiz Yapı ve İnşaat tarafından hayata geçirilen 40İZ Elite Flats projesi, Eyüp Göktürk Bölgesi'nde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. 


Kemerburgaz ve Haliç'e komşu olan 40İZ Elite Flats projesinde 40 konut yer alıyor. 40İZ Elite Flats projesinde yer alan konutlar A ve B bloklarında eşit sayıda dağılmış durumda. 


40İZ Elite Flats Göktürk projesinde toplam 2 blok yer alıyor. 1.500 metrekarelik arsa alanına sahip olan 40İZ Elite Flats projesi kapsamında inşaat alanı 8 bin metrekare olarak belirlendi. 


40İZ Elite Flats satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde müşterilere sunuluyor. 


40İZ Elite Flats projesindeki 1 oda 1 salon dairelerin alanları net 60 ila 68 ve brüt 100 ila 113 metrekare...