05 / 05 / 2024

42 Maslak ne zaman teslim

42 Maslak ne zaman teslim

42 Maslak projesi 500 milyon dolarlık yatının bedeliyle Bay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat çalışmalarının hızla ilerlediği projenin merkezinde ise sanat yer alıyor. Proje 250 bin metrekare inşaat alanına sahip.

42 Maslak Rezidans satılık!

42 Maslak Rezidans satılık konutlarla ilgili bilgiler haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

Ziraat GYO Maslak binalarının değeri ne kadar oldu? 

Ziraat GYO Maslak binalarına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Maslak binalarının değeri ne kadar oldu? 

Dolar/TL güne 7,42 seviyelerinde başladı!

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 7,42 seviyesinde işlem görüyor.

Dolar/TL yeni güne 7,42 seviyelerinde başladı!

Dolar/TL, yeni güne yükselişle başlamasının ardından 7,42 seviyesinde işlem görüyor.

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Doğuş GYO Maslak 1/1000 İmar Planı davası ne oldu?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sarıyer Belediye Başkanlığı'na Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili açtığı dava ne oldu?

42. Cadde dükkan fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO güvencesiyle Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen 42. Cadde projesinde dükkan ihalesi 14 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Peki 42. Cadde dükkan fiyatları ne kadar?

42 Maslak ne zaman teslim Haberi

42 Maslak ne zaman teslim

42 Maslak, 42'şer katlı iki kulede yer alacak 442 rezidans dairesi, 16 tower penthouse, 20 bin metrekareye sahip 5 yıldızlı otel, 48 bin metrekare satılık A++ yatay ofis alanı ile 32 bin metrekarelik alışveriş ve yaşam alanları ile toplam 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip karma bir proje. 

Galeride gezer gibi 

Projenin başmda yer alan Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, Maslak'a ruh kazandırmak için sanat merkezli bir proje inşa ettiklerini söyledi. 

42 Maslak projesinde çağdaş ve endüstriyel sanata yalan duracaklarını ve 10 sanat galerisi, müze, gösteri merkezi ile Maslak'ta bir sanat merkezi kuracaklarını kaydeden Özmandıraa, "Projemizi gezerken dev bir galeride geziyor gibi olacaksınız. Projenin her yerinde sanat eserleri olacak. 42 Maslak'ın yönetiminde sanat danışmanları da bulunacak. 

Sanat eserlerinin satişından ve sanat...