27 / 04 / 2024

42 Maslak yönetim katı toplantıları

42 Maslak yönetim katı toplantıları

İş dünyasından başarılı isimlerin uzman oldukları sektörlerle ilgili tecrübelerini paylaşacağı Yönetim Katı toplantıları; katılımcıların bilgi, fikir, tecrübe ve iş ilişkisi geliştirebileceği önemli fırsat özelliğini taşıyor.

42 Maslak yönetim katı toplantılarında önemli isimleri ağırlıyor!

42 Maslak ART!SPACE’te düzenlenen “ Yönetim Katı ” toplantıları iş dünyasından uzman yöneticilerin katılımlarıyla 14 Ağustos 2014 - 17 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Akmerkez GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,44!

Akmerkez GYO'nun 7 Aralık 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi. 

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu; 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 oldu. 

Akmerkez GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.44!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi.

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

42 Maslak projesinin AVM'si 2017'de açılacak!

42 Maslak projesinde bir otel ve AVM yapılması planlanıyordu. Ancak turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otelden vazgeçen yatırımcılar, onun yerine AVM projesini hızlandırmaya karar verdi. Projenin AVM'si 2017 yılında açılacak.

42 Maslak projesinin AVM kısmı 2017’nin başında açılacak!

6 yılda tamamlanan 42 katlı 250 bin metrekarelik 42 Maslak projesinde yaşam başladı. Yeme içme mekanlarıyla öne çıkacak projenin AVM’si ise 2017’nin başında açılıyor.

42 Maslak'a sürdürülebilirlik ve inovasyon ödülü!

42 Maslak; Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigios'in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri'nde ''Sürdürülebilirlik ve İnovasyon'' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Relıance Proje Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Zafer Topdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Maslak, Bilim Sokak, Sun Plaza 'da kuruldu.

İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak 'ta kuruldu.

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Kadir Topbaş'tan Çiftçi Towers ve 42 Maslak soru önergelerine cevap!

Kadir Topbaş, Çiftçi Towers ve 42 Maslak ile ilgili soru önergelerine tam bir yıl sonra cevap verdi. İBB ve ilçe belediyelerinin milyarlarca liralık rant yaratılan projelerde hiçbir denetim yapmadığı ortaya çıktı.

42 Maslak yönetim katı toplantıları Haberi

42 Maslak yönetim katı toplantıları

İş dünyasından başarılı isimlerin uzman oldukları sektörlerle ilgili tecrübelerini paylaşacağı Yönetim Katı; katılımcıların bilgi, fikir, tecrübe ve iş ilişkisi geliştirebileceği önemli fırsat özelliğini taşıyor. 14 Ağustos Perşembe günü 42 Maslak ARTîSPACE'de gerçekleşen ilk toplantı Boyner Holding Başkan Yardımcısı İdil Türkmenoğlu'nun; "insan Yönetimi-PY' başlıklı buluşması ile gerçekleşti. Katılımcılara insan yönetimi ile ilgili önemli bilgiler sunan Türkmenoğlu, birimkilerini dinleyicilerle paylaştı. Yönetim Katı programında katılımcılar insan yönetimi,kişisel imaj yönetimi,operasyon yönetimi, kriz yönetimi, strateji yönetimi ve finans yönetimi başlıklannda en deneyimli isimlerden bilgiler alacak. Yıl boyunca gerçekleşecek programda;EkerSüt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eker, Danışman/Yazar Osman Serim, Eski Koramiral Orta Anadolu A.Ş. CEO'su Atilla Kıyat ve Crate & Barrel Türkiye ve Rusya CEO'su Nur Akgerman gibi önemli isimler yer...