16 / 05 / 2024

44 İnşaat

44 İnşaat

44 İnşaat 1994 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Aile şirketi olarak kurulan 44 İnşaat kentsel dönüşüm alanında hizmet vermekte.

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ata 44 Mimarlık Mühendislik İnşaat Harita Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berktaş tarafından kuruldu.

44 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

44 Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kızıltepe tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Yeşil Global İnşaat, Yeşil İnşaat'taki paylarını alıyor!

Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, önemli nitelikteki işlem tanımına giren Yeşil Global İnşaat'ın yüzde 65,44'nin Yeşil İnşaat'a 282 milyon 314 bin 5 TL bedel ile satın alınarak Yeşil Global İnşaat Turizm Otelcilik'e iştirak edilmesi teklif edildi.

Kentsel dönüşümün adı: 44 İnşaat!

44 İnşaat 1994 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Aile şirketi olarak kurulan 44 İnşaat kentsel dönüşüm alanında hizmet vermekte.

Samsun'da İnşaat Mühendisleri Günü kutlandı!

İnşaat Mühendisleri Odası’nın kuruluşunun 61. yılında “19 Aralık İnşaat Mühendisleri Günü”nün 44.’sü kutlanıyor. İMO Samsun Şubesi Toplantı Salonu’nda yapılan kutlama programı saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Suat Altın İnşaat İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak!

Kayseri'nin güçlü inşaat firmaları arasında yer alan ve bugüne kadar birçok nitelikli projeye imza atan Suat Altın İnşaat hedefi büyüttü. firma, 44'üncü yılının şerefine İstanbul ve Ankara'da yeni projelere başlayacak.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Akfen İnşaat hisseleri yüzde 9,44'e ulaştı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platfomu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat hisseleri aha önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber yüzde 9,44' e ulaştı...

Akfen İnşaat hisseleri yüzde 8,44'e ulaştı!

Akfen Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat hisseleri daha önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber yüzde 8,44' e ulaştı...

Akfen İnşaat'ın hisseleri 6,44'e ulaştı!

Akfen Holding tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen İnşaat'ın Akfen Holding'teki hisseleri önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber 6,44'e ulaştı...

Eczacıbaşı İntema İnşaat'tan hisse satın aldı!

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Eczacıbaşı İntema İnşaat'tan hisse satın aldı. Eczacıbaşı'nın İntema İnşaat'taki payları %44,82 sınırına ulaştı...

İGS, tüm markalarını Ankaralı A1 İnşaat’a sattı!

Türkiye giyim sanayiciliğinin ve perakendeciliğinin önde gelen kuruluşlarından olan İstanbul Giyim Sanayi (İGS), kuruluşundan bugüne geçen 44 yılın ardından, tüm markalarını Ankara merkezli A1 İnşaat’a sattı.

44 İnşaat Haberi

44 İnşaat


44 İnşaat 1994 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteriyor. Aile şirketi olarak kurulan 44 İnşaat kentsel dönüşüm alanında hizmet vermekte. 


44 İnşaat'ın hedefi müşterine uzun ömürlü, kalıcı, mutluluk ve huzur verici yaşam sağlamayı amaçlıyor. 

44 İnşaat projeleri


1- Bağcılar Merkez Konutları projesi 36 daireden meydana geliyor. Projede 3+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 


11 kat şeklinde yükselen Bağcılar Merkez Konutları genişlikleri 110 metrekare ile 80 metrekare arasında değişiyor. 2012 yılında başlayan Bağcılar Merkez Konutları projesi 2013 yılında tamamlandı. 


2- 44 İnşaat Bahçelievler projesi 10 daireden oluşuyor. Projede 4+1 ve 3+1 daireler mevcut. 


5 kat şeklinde tasarlanan 44 İnşaat Bahçelievler projesinde daire büyüklükleri 160 metrekare olarak dizayn edildi. 2012 yılında başlayan 44 İnşaat Bahçelievler projesi 2013 yılında teslim edildi. 


3- 44 İnşaat Bağcılar projesinde 16 daire yer...