20 / 07 / 2024

48 saatte bina

48 saatte bina

Hindistan'ın Mohali kentinde 200 işçi 48 saatte 10 katlı bir binayı bitirerek dünya rekoru kırdı

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...

İstanbullulara kötü haber! 48 bin bina ağır hasar alacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Özlem Tut beklenen İstanbul depremi ile ilgili olarak  “İstanbul’da depreme karşı çalışmalar risk içermeyen bölgelerde yapılmış ve bunlar yoğun yapılaşma getiren yatırım projeleri olarak kalmış.” dedi.

Levent'te 48 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent M Mahallesi, 851 ada 104 parselde yer alan bahçe içinde binayı 48 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

Tokat'ta kazı sırasında hasar gören bina tahliye edildi!

Tokat'ta temel kazısı esnasında bir binada hasar meydana geldi. 48 kişinin yaşadığı bina tahliye edildi.  

Marmaris Kemeraltı'nda 48.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Marmaris Kemeraltı'nda yer alan 4 katlı binayı 48 milyon 904 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

İnşaat malzeme maliyetleri yüzde 30,48 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre bina inşaatlarının malzeme maliyetleri son bir yıl içerisinde yüzde 30,48 artış kaydetti. Bu durum karşısında inşaat şirketleri dijital platformlara yöneldi.

İstanbul depremi: 48 bina ağır, 150 bin bina orta hasar görecek!

İzmir depreminin yıkıcı etkisinden sonra dikkatler yeniden İstanbul’a çevrildi. İstanbul’da olası 7 ve üzeri şiddette bir depremde hasarın ne olacağı sürekli tartışılan konulardan. 48 bin binanın çok ağır veya ağır, yaklaşık 150 bin binanın ise orta seviyede hasar göreceği öngörülüyor...

İşte o depremin bilançosu: 48 bin bina yıkılacak, 96 bin bina hasar görecek!

Economist dergisi bu haftaki sayısında "Yaraları sarmak" başlıklı bir makalede, İzmir depremini işaret ederek "Türkiye bir depremin yaralarını sarıyor ve daha fazlasına hazırlanıyor" diyor, İstanbul'un bir sonraki büyük depreme hazır olmadığına dikkat çekiyor.

İstanbul'da 200 binleri bulabilir!

İBB Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, "Bizim elimizdeki verilere göre bir depremde ağır hasar alması beklenen 48 bin bina var diyoruz ama tablo araziye indiğimizde 200 binlere çıkabilir” dedi.

Büyük İstanbul depremi senaryosu: 48 bin ağır hasarlı bina!

İzmir’i yıkan deprem dikkatleri tekrar büyük deprem riski bulunan İstanbul’a çekti. İBB’nin yaptığı son çalışmalara göre İstanbul’da olası bir depremde 100 binlerce bina orta ve üstü hasar görecek. 48 bin bina ise ağır hasar görecek. 

Büyük İstanbul depreminde 48 bin bina ağır hasar görecek!

İstanbul Deprem Çalıştayı Aralık 2019 raporu yayınlandı. Çalıştaydaki açıklamaların paylaşıldığı raporda, olası büyük İstanbul depreminde İstanbul'un tahmini olarak karşılacağı hasarlara da yer verildi...

Antalya Cennet Koy'daki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altında olan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını sürecinde 48 saatte inşa edilen kaçak villanın yıkımı sahibi tarafından gerçekleştirildi. 

48 saatte bina Haberi

48 saatte bina
Hindistan'ın Mohali kentinde 200 işçi 48 saatte 10 katlı bir binayı bitirerek dünya rekoru kırdı. Geçen hafta Perşembe sabahı yerel saatle 04.30'da inşaatına başlanan bina 25 metreye kadar yükseldi ve Cumartesi günü aynı saatte...