17 / 05 / 2024

4.Kastamonu Ahşap Fuarı tarihi

4.Kastamonu Ahşap Fuarı tarihi

Ahşabın başkenti Kastamonu ’ da, ahşap kültürünün dünyaya tanıtılması için Kastamonu Valiliği ’ nin öncülüğünde 4.Kastamonu Ahşap Fuarı, 28 ile 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek...

ŞOK’ta robot süpürge 4 bin TL’ye, buhar kazanlı ütü 3850 TL’ye, ahşap temizleyici 18 TL’ye düştü!

Her hafta indirimli ürünler kataloğunu resmi internet sitesinden yayımlayan ŞOK, bu haftaya özel yine ürün kataloğunu müşterilerine özel paylaştı. Bu kapsamda, ŞOK'ta robot süpürge 4 bin TL’ye, buhar kazanlı ütü 3850 TL’ye, ahşap temizleyici 18 TL’ye düştü. İşte 1 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

Fatih'te 4 katlı ahşap bina çöktü!

İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanağın etkisiyle Fatih'te kullanılmayan 4 katlı ahşap bina çöktü...

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

Sarıyer'de 16.4 milyon TL'ye satılık avlulu ahşap ev!

T.C. İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi Rumeli Hisarı Mahallesi, 1787 ada, 32 parselde bulunan avlulu ahşap evi 16 milyon 333 bin 800TL'ye satıyor.

300 OSB için 300 teknik kolej kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 7. Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılışına katıldı. Özlü yaptığı konuşmada, " Türkiye'de yaklaşık 300 OSB var. Bunlar için 300 teknik kolej kurmayı hedefliyoruz.' dedi.

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Ahşap Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kamiloğlu tarafından 40 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi 'nde kuruldu.

BRİCK-B katlanabilir ahşap tuğlaya İstanbul Yapı Fuarı’nda altın madalya!

Hobi Endüstriyel Tasarım bünyesinde geliştirilen katlanabilir ahşap tuğla ‘BRİCK-B’ ile başta ev olmak üzere masa, yatak gibi birçok eşya tasarlanabiliyor. BRİCK-B katlanabilir ve sürdürülebilir ahşap tuğla, İstanbul Yapı Fuarı’nda da Altın Madalya’yı kaz

Katlanabilir ahşap tuğla Brick B, Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı!

Tıp eğitimi alan tasarımcı Adem Arıbaş’ın “diz eklemi çapraz bağlarını” ilham alarak tasarladığı dünyanın ilk ve tek katlanabilir ahşap tuğlası ‘’Brick B’’, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Uluslararası Buluş Fuarı’nda görücüye çıktı.

ÇATIDER, Çatı ve Ahşap Fuarı 2016'da ilgi gördü!

Almanya’nın Stutgart şehrinde 86 ülkeden çok sayıda kuruluş ve ziyaretçiyi buluşturan Uluslararası Çatı ve Ahşap Fuarı 2016’da Türkiye’yi temsil eden Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), yoğun ilgi gördü.

Kastamonu'daki 730 yıllık tarihi ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Kastamonu'daki 730 yıllık ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Ceviz ağacından 2 katlı ahşap ev inşa etti!

Rizeli Serdar Karaömeroğlu, kuzeniyle girdiği iddia üzerine 4 metre yükseklikteki ceviz ağacına 2 katlı ahşap ev inşa etti. Karaömeroğlu, her katı 10 metrekare büyüklüğündeki 2 katlı evi 3 ayda tamamladı.

4.Kastamonu Ahşap Fuarı tarihi Haberi

4.Kastamonu Ahşap Fuarı tarihi


Ahşabın başkenti Kastamonu’da, ahşap kültürünün dünyaya tanıtılması için Kastamonu Valiliği’nin öncülüğünde 4.Kastamonu Ahşap Fuarı, 28 ile 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek.


Country ahşap mobilyaları alanında faaliyet gösteren firmaları dünyaya tanıtmayı hedeflediklerini kaydeden Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, şunları söyledi:


“13 bin kilometrekarelik yüzölçümünün yüzde 70’i ormanlarla kaplı olan Kastamonu’da ahşap, kentin en temel yapı malzemesidir. Bu yıl 4.’cü düzenlenecek olan fuarda, 50’ye yakın firmamız ahşap ürünlerini, yerli ve yabancı mobilya şirketlerinin temsilcilerine tanıtacaktır. Geçtiğimiz yıllarda country ahşap mobilyaları genelde yurtdışından ithal edilirken; son yıllarda Türkiye’nin büyük mobilya şirketleri, Kastamonulu firmalardan satın almaya başladı. Kastamonulu firmalar ile yaptığımız toplantılarda, country ahşap mobilyada, gelecek 5 yıl içinde, yurtiçi ve yurtdışına yaklaşık 5 milyon dolar ciro hedefleniyor. Kastamonu Valiliği olarak, ülkemizin yanı sıra yurtdışında katılacağımız...