09 / 05 / 2024

5. AZERBAYCAN RECEXPO

5. AZERBAYCAN RECEXPO

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Horadiz ve Ermenistan arasındaki demiryolu inşaatı 2.5 yılda tamamlanacak!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, kurtarılan topraklarda Horadiz'den Ermenistan sınırına kadar demir yolu inşaatına çoktan start verdiklerini, bu hattın en geç 2,5 senede içinde faaliyete alınacağını belirtti. 

5. Uluslararası RecExpo Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek.

5. Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 21 Kasım'da!

Azerbaycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center da 5. kez gerçekleşecek...

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

RecExpo 2018 Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 2015 yılından bu yana toplamda 18 binin üzerinde gayrimenkul sektör yatırımcısı ve profesyonelini ağırlıyor. 

RecExpo 23-25 Kasım'da yapılacak!

Türkiye gayrimenkul sektörü Azerbaycan'da milyon dolarlık yatırım için üçüncü kez RecExpo'da biraraya geliyor.

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir, 2. RECEXPO Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

Tahincioğlu, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği Nidapark Kayaşehir projesiyle katıldı.

Büyükyalı İstanbul, Azerbaycan RECEXPO Fuarı’nda!

Büyükyalı İstanbul projesini; Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen “2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı”nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

GYODER, Azerbaycan’da Türkiye gayrimenkul sektörünü tanıtacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği), Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılıyor.

GYODER, 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

GYODER, 22-24 Kasım 2016 tarihleri arasında Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yer alacak.

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 22-24 Kasım'da!

RECEXPO, Uluslararası Gayrimenkul Ve Yatırım Fuarı, bu yıl, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Emlak Meseleleri Devlet Komitesi Bakanlığı ile ElanExpo ve Atılım Fuarcılık Ortaklığında 22-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

5. AZERBAYCAN RECEXPO Haberi

5. AZERBAYCAN RECEXPO

Türkiye’nin yurtdışında organizasyonlar yapan önemli şirketlerinden biri olan Atılım Fuarcılık 5 yıldır Azerbaycan Bakü de, ülkenin en etkili gayrimenkul organizasyonunu gerçekleştirilecek. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 5 yıldır her sene, bir önceki seneye göre ivme kazanmış ve sektörde hatta en önemlisi Azerbaycan da en prestijli fuarlar arasında yerini aldı. Özellikle bürokratik düzeyde gerçekleşen Recexpo, daha önceki yıllarda Azerbaycan Cumhur Başkanı İlham Aliyev’in katılımı ile yerel katılımcı (Azeri firmalar), Türk katılımcılar ve bunun yanı sıra merika, İspanya, .A.E., Gürcistan, Portekiz, Karadağ, Polonya, KKTC gibi ülkelerden katılımcılar ile gerçekleşmeye devam ediyor. 

2018’de Öne Çıkanlar

Bakü Expo Center’da her sene Kasım ayında gerçekleşen RecExpo Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 2018 yılında Azerbaycan, Türkiye, Körfez Ülkeleri ve Avrupa’dan olmak üzere 6 bin 200 ziyaretçi...