29 / 04 / 2024

5 inci levent konutları daire fiyatları

5 inci levent konutları daire fiyatları

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla 55 bin metrelik yüksek gerilim hattını yer altına alıyor.

5. Levent projesindeki yüksek gerilim hatları dönüştürülecek!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları dönüştürülecek. 2017de tamamlanacak olan 5. Levent projesinde yaklaşık 4 bin konut bulunacak.

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 2. Etap'ın değeri şimdiden 18.5 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinin 2. Etap 1, 2, 3, 4 ve 5'inci kısımlarının yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı. Peki Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nin 2. Etap'ının yıl sonu değeri ne kadar oldu? 

Ankara DSİ 5’inci Bölge Müdürlüğü 7 adet arsayı satışa çıkardı!

Ankara ili, Çankaya ilçesinde bulunan Devlet Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, 7 adet arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle gerçekleşecek satış işlemlerinin 7 Kasım 2023 Salı günü saat 10.30’da yapılacağı öğrenildi.

BES’le ilgili yeni adım! Son dakika...

Bireysel Emeklilik Sisteminde Devlet Katkısı Hakkında Yönetmelik'i Resmi Gazete'nin 5'inci mükerrer sayısında yayımlandı. Buna göre, senelik limitin üstünde ödenen katkılar için takip eden yıllarda devlet katkısı alabilme imkanı getirildi.

Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! 5. kez üst üste aynı başarıyı tekrarladı

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez Türkiye'nin "En değerli markası" oldu.

Gayrimenkullerin icradan satış ihaleleri sil baştan!

TBMM Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi kabul edildi. Teklifle gayrimenkul satış ihaleleri sil baştan düzenlendi.

Gayrimenkul satış ihalelerinde yeni düzenleme!

Meclis Genel Kurulunda, 5'inci Yargı Paketi'ni kapsayan İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifi'nin birinci bölümündeki maddeler kabul edildi. Kabul edilen maddeler kapsamında, taşınır ihalesindeki değişiklikler taşınmazlar için de geçerli hale geldi. 

Gayrimenkul satış ihalelerinde sözleşmeler değişiyor!

5'inci Yargı Paketi'ni içeren kanun teklifi TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi. Yeni pakete göre;  taşınmazda kira sözleşmesine bağlı şekilde yaşayan kişiye kira bedelini icra dairesine yatırması talep edebilecek.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Ziraat Bank Özbekistan, 5'inci şubesini Fergana'da hizmete açtı!

Açılışlarını hız kesmeden sürdüren Ziraat Bankası'nın iştiraki olan Ziraat Bank yeni şubesini Fergana'da hizmete açtı...

İzmir Üçyol-Buca Metro Hattı’nda çalışmalar tam gaz!

İzmir Hafif Raylı Sistemi’nin 5’inci etabı olacak olan Üçyol-Buca Metro Hattı’nın yapım ihalesinde istekli şirketlerin birinci aşama yeterlilik dosyaları toplandı. Peki ihaleye katılmak için hangi firmalar yeterlilik dosyalarını sundur? İşte metro yapımına ilişkin ayrıntılı bilgiler...

Gaziantep'te iskeleden düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Gaziantep'te bir inşaatta çalışan Ali Çiftçi isimli inşaat işçisi tadilat için çıktığı binanın 5'inci katındaki iskeleden düşerek hayatını kaybetti.

Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına devam eden Migros, Kahramanmaraş'taki 5'inci mağazasını hizmete açtı...

Antalyalı vatandaşlar arazilerini OSB'ye devretti!

Antalya OSB'nin 43 hektar daha büyümesini sağlayacak 5'inci genişleme alanında arazisi bulunan vatandaşlar, tapularını OSB'ye devretti. 

5 inci levent konutları daire fiyatları Haberi

5 inci levent konutları daire fiyatları

Torunlar GYO ve KİPTAŞ iş birliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek. Proje alanından geçen farklı büyüklüklerdeki 4 farklı yüksek gerilim hattının büyük bir bölümü yer altına alınırken, bir bölümünün de yeri değiştirilecek. 7 kilometrelik bir alanı kapsayan elektrik iletim sistemi dönüşüm projesi için özel üretilen 55 bin metrelik kablo kullanılacak. 80 milyon TL'lik ek yatırım ile hayata geçirilen proje, bugüne kadar özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesi olma özelliğini de taşıyor. Torunlar GYO, dönüşüm projesi ile İstanbulluları ve 5. Levent sakinlerini yüksek gerilim hattının sebep olduğu görüntü kirliliğinden ve yüksek gerilim enerji nakil hatlarının olumsuz etkilerinden kurtarmayı...