28 / 04 / 2024

5. İnşaat ve Konut Konferansı ne zaman

5. İnşaat ve Konut Konferansı ne zaman

Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’nda geri sayım başladı… 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü saat 09:00'da gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı!

İnşaat sektörünün en seçkin buluşması olarak kabul edilen 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü Marriot Hotel Asia’da gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda patronlar sektörü tartışacak!

TÜRKİYE'NİN en büyük İnşaat ve Konferansı, 24 Ocak Salı günü Ataşehir'deki Marriott Hotel Asya'da gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Melek Çiftçi tarafından kuruldu.

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Normatif İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Normatif İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Ağcabay tarafından kuruldu.

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Karaokur tarafından kuruldu.

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Karaokur tarafından kuruldu.

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Fırat ve Erol Fırat ortaklığında kuruldu.

5. İnşaat ve Konut Konferansı ne zaman Haberi

5. İnşaat ve Konut Konferansı ne zaman

Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’nda geri sayım başladı…Bu yıl beşincisi düzenlenecek, sektörün önde gelen yatırımcılarının ve profesyonellerinin bir araya geleceği, inşaat ve konut konferansında; gayrimenkul sektöründe yaşanan değişimler, şehirleşme ve çevrecilik, enerji verimliliği, kentsel dönüşüm projelerinin önemi, marka şehirler, pazardaki yeni eğilimler, zorlaşan rekabet koşulları ve çözüm önerileri vb pek çok konu ele alınacak.

Çevre ve Şehircilik eski bakanlarından İdris Güllüce ve İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım’ın birer konuşma yapacağı, Eventuum’un düzenlediği her yıl büyük ilgi gören İnşaat ve Konut Konferansı gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması olarak kabul ediliyor.

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Başkanı Burak Kutluğ, NEF İcra Kurulu Üyesi Bülent Kozlu Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı,...