06 / 05 / 2024

5 kasımda boğaz köprüsünün kapanması

5 kasımda boğaz köprüsünün kapanması

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Boğaziçi Köprüsü'nde ünlü golfçü Tiger Woods'un yer alacağı bir etkinlik için trafiğin 5 saat kapalı kalacağı iddiaları üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaptı...

Gram altın kasımda bu seviyede olacak!

Altın kasımda bu rakama kadar yükselecek. Ekonomistler az önce açıkladı. İşte altının kasım ayında göreceği o seviye…

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar kapışılıyor!

İstanbul Boğazı'nda konumlanan yalılara gösterilen rağbet arttı. Kurda yaşanan ani dalgalanmalar sebebiyle yalılara olan talep arttı ve yalıların cazibesi yükseldi. Son 1.5 senede 20 yalının el değiştirdiği belirtildi.

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar alıcılarını bekliyor!

İstanbul'un Boğazı'nda bulunan yalıların yeni sahiplerini bekliyor. Satışa sunulan yalıların fiyatı 7.5 milyon ila 150 milyon TL arasında değişiyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 5 Kasım'da!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi kapsamında Nakkaş-Başakşehir kesiminin (bağlantı yolları dahil) yap-işlet-devret (YİD) modeliyle yapılması işi 5 Kasım saat 14:30'da ihale edilecek.

Bu ilçede arsa fiyatları İstanbul Boğazı ile yarışıyor!

Rize Çayeli'de, 300 metrekarelik arsa ve üzerindeki 2 katlı bina, belediye tarafından 5,5 milyon TL'ye satılıyor. Arsa ve binaya biçilen değerin İstanbul Boğazı'ndaki yalı fiyatlarıyla denk olduğu söyleniyor...

Boğaz'daki 60 yalı satılmayı bekliyor!

İstanbul'un en değerli bölgesi olan Boğaz hattında 60'a yakın yalı satılmayı bekliyor. Satışa çıkarılan yalıların fiyatları ise 4,5 milyon dolar ile 95 milyon dolar arasında değişiyor.

İstanbul Boğazı'nda 60 yalı satılmayı bekliyor!

İstanbul Boğazı'ndaki 60 yalı satılmayı bekliyor, yalılardan fiyatları 4,5 milyon dolar ile 95 milyon dolar arasında farklılık gösteriyor.

İBB, Boğaz'a sıfır arsasını 18.5 milyon TL'ye sattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'deki Boğaz'a sıfır arsasını sattı. Arsayı, bitişik parselde otel inşaatı yapan Esta Gayrimenkul firması 18 milyon 500 bin TL'ye satın aldı.

İznik'te 5 Kasım'da toplu açılış gerçekleşecek!

İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 yatırımın 5 Kasımda toplu açılış töreniyle hizmete alınacağı bildirildi.

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinde son durum ne?

ICA'nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde viyadüklerin 12'si daha tamamlandı. Böylece 13.5 kilometre uzunluğundaki viyadük inşaatının 5 kilometresi ulaşıma hazır hale getirilmiş oldu.

2007 yılında Sinpaş Boğaz'ı klonlayacak!

2007 yılında Sinpaş, Boğaz'ın Ortaköy'den Anadoluhisarı'na kadar olan görünümünü 'klonlamaya' hazırlanıyormuş. Bu bölgede yer alan tarihi yalıların bir benzerini 1.5 kilometre uzunluğunda 'suni boğazın' kenarına inşa edecekmiş.

Ankara Boğazı projesinde son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in 30 Mart yerel seçimleri öncesi açıkladığı Ankara Boğazı Projesi'nin fizibilite çalışmalarında sona gelindi. İnşaatı yakın zamanda başlayacak olan proje 5 yılda tamamlanacak...

Cari açık kasımda 5.6 milyar dolar oldu!

Cari açık kasımda 5.6 milyar dolar oldu. Türkiye'nin cari işlemler açığı 2014 yılı kasım ayında 5 milyar 636 milyon dolar, yıllıklandırılmış bazda ise 47 milyar 86 milyon dolar oldu.

5 kasımda boğaz köprüsünün kapanması Haberi

5 kasımda boğaz köprüsünün kapanması


İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde 5 Kasım Salı günü yapılacak uluslararası bir etkinlik için trafiğin tek yönlü olarak sadece azemi 1 saat kapalı kalacağı öğrenildi.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Boğaziçi Köprüsü'nde ünlü golfçü Tiger Woods'un yer alacağı bir etkinlik için trafiğin 5 saat kapalı kalacağı iddiaları üzerine Twitter hesabından bir açıklama yaptı.


Köprü trafiğinin bugün (5 Kasım Salı gnü) sadece 14.00 - 15.00 saatleri arasında tek yönlü olarak kapalı olacağını belirten Vali Mutlu, metrobüs seferlerinde de herhangi bir kısıtlama olmayacağının altını çizdi.


İşte İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun konuyla ilgili tweetleri:


"Bugün Boğaziçi Köprüsü'nde yapılacak gösteri nedeniyle Asya'dan Avrupa'ya geçiş saat 14-15.00 arasında azami 1 saat tek yönlü kapatılacaktır.


Uluslararası etkinlik nedeniyle azami 1 saatlik kapamada Asya'ya geçişte ve iki yönde metrobüs seferlerinde hiçbir kısıtlama...