02 / 05 / 2024

5. Levent ne zaman teslim edilecek

5. Levent ne zaman teslim edilecek

Nisan ayında satışa sunulan 5. Levent projesinde, birinci etap konutlarının yüzde 75’i satıldı. 3 ayda 766 dairenin sahipleriyle buluştuğu proje, yılın ikinci çeyreğinde en çok satılan konut projesi oldu.

5. Levent ödeme tablosu!

Toplam yatırım bedeli 1 milyar 800 milyon TL olarak belirlenen 5. Levent Konutları İstanbul Alibeyköy lokasyonunda inşa ediliyor. Projede lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam ediyor. İşte 5. Levent ödeme tablosu...

Alibeyköy 5. Levent Evleri nerede?

Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen 5. Levent Konutları 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 4 bin 64 adet daire bulunuyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Evleri nerede?

Torunlar GYO 5. Levent fiyat!

Torunlar GYO 5. Levent fiyat listesi daire tiplerine göre değişiyor. İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy'de inşa edilen proje 1 milyon 800 TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

KİPTAŞ 5. Levent teslim tarihi!

KİPTAŞ 5. Levent teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen proje 516 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık daire!

Alibeyköy 5. Levent satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen proje 515 bin 977 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

5. Levent ne zaman teslim edilecek?

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlayan 5. Levent projesinde toplam 4 bin 64 adet daire bulunuyor. Proje Proje Eyüp Alibeyköy'de Kiptaş Finanskent 2 arazisinde yükseliyor. Peki 5. Levent ne zaman teslim edilecek?

5. Levent Korupark 12 soruda bütün detaylarıyla!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı için çalışmalar başladı. Peki, 5. Levent Korupark projesinde hangi konut tipleri var, fiyatlar ne kadar, nerede inşa ediliyor, kaç konut yer alıyor? İşte 12 soruda 5. Levent Korupark projesi...

5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan 5. Levent projesinde fiyatlar 687 bin TL'den başlıyor. 5. Levent Alibeyköy Projesi teslim tarihi ne zaman?

Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de yer alan 5.Levent projesi 4 bin konuttan meydana geliyor. Peki Alibeyköy 5.Levent daire fiyatları ne kadar?

Kiptaş 5. Levent ev fiyatları ne kadar?

437 bin metrekare alanda hayata geçirilen 5. Levent projesi Torunlar GYO imzasıyla inşa ediliyor. Kiptaş 5. Levent'te yaklaşık 4 bin konut yer alacak. Peki Kiptaş 5. Levent ev fiyatları ne kadar?

5. Levent Alibeyköy ne zaman bitecek?

İstanbul Avrupa yakasında Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de inşa edilen Alibeyköy 5. Levent Evleri'nde daire fiyatları 640 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kiptaş 5. Levent iletişim bilgileri telefon!

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kiptaş 5. Levent iletişim bilgileri telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

Torunlar 5. Levent ulaşım!

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 17 blok halinde yükseliyor.

5. Levent fiyatlar!

5. Levent fiyatlar kapsamında lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşeceği proje Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre yakınlıkta hayata geçiriliyor.

5.Levent projesinde son durum ne?

Torunlar GYO'nun hayata geçirdiği 5. Levent projesinde inşaat çalışmalarında hafriyat bitti, sıra temele geldi. En çok satılan konut projesi olan 5. Levent'in inşaatına başlandı.

Alibeyköy 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde yer alıyor. Peki Alibeyköy 5. Levent Rezidans ne zaman teslim?

Eyüp 5. Levent projesi ne zaman teslim?

1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Torunlar 5. Levent Evleri Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor. Peki Eyüp 5. Levent projesi ne zaman teslim?

5. Levent daire fiyatları ne kadar?

Daire alanlarının 50 metrekareden başladığı proje toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki 5. Levent daire fiyatları ne kadar?

5. Levent ne zaman teslim edilecek Haberi

5. Levent ne zaman teslim edilecek


Türkiye’ye değer katan büyük projeleriyle tanınan Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen İstanbul’un yeni semti 5. Levent’te, 3 ayda 766 konut satıldı. Kısa sürede büyük bir satış grafiği yakalayan 5. Levent projesinde birinci satış etabının yüzde 75’i sahipleriyle buluşmuş oldu.

Şehrin içerisinde, dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında bulunan konumu, yeşil alanları, sosyal donatıları ve mimarisi ile İstanbul için örnek bir proje olarak öne çıkan 5. Levent; her meslek grubundan oluşan sakinleriyle de dikkat çekiyor. 5. Levent’te konut satın alanlar arasında mühendisler ilk sırada yer alıyor. Mühendis grubunu; ticaret erbabı, doktorlar, avukatlar, bankacılar izliyor. 5. Levent’te; eczacıdan reklamcıya, eğitmenden veterinere, akademisyenden mimara; hemen her meslekten daire sahibi mevcut.

Yaşamak ve yatırım için ideal bir semt 5. Levent

Konut...