12 / 05 / 2024

5 mayısta okullar tatil mi 2022

5 mayısta okullar tatil mi 2022

Bugünün en çok araştırılan ve merak edilen konuları arasında okulların ne zaman açılacağı yer alıyor. Peki okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih...

Pegasus açıkladı! Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs'ta alınan biletleri indirimli satacak!

Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldığını duyurdu. Buna göre, Pegasus yeni bir bilet kampanyasını açıkladı. Firma, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 13 Mayıs-9 Haziran 2024 tarihlerinde uçuş sağlanacak. Biletler yüzde 40 oranında i

Doğalgaz faturasına mayıs ayarı! Doğalgaza zam geldi mi? Mayısta doğalgaz faturası ne kadar olacak? 

Milyonlarca vatandaş mayıs ayı doğalgaz tarifesinin nasıl olacğaını merak ediyor. Peki mayısta doğalgaza zam geldi mi? Bu ay doğalgaza zam var mı? İşte mayıs doğalgaz tarifesi...

ABD'de konut fiyatları mayıs ayında yüzde 0,5 düştü!

S&P CoreLogic Case-Shiller tarafından yayımlanan verilere göre, ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, mayısta geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 0,5 düşüş gösterdi.

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

18 Mayıs 2023 tatil mi? 18 Mayıs yarım gün mü? 18 Mayıs okullar tatil mi?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kısa bir süre sonra kutlanacak. Bundan dolayı da 18 Mayıs tatil mi, okullar yarım gün mü? 18 Mayıs tatil mi? soruları gündemde yer alıyor. İşte detaylar!

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Az önce deprem mi oldu? Deprem mi oldu? 5 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Bu ve “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” soruları araştırılıyor. İşte 5 Mayıs 2023 yaşanan son deprem listesi!

Akaryakıt alacaklar indirim yolda! İşte 5 Mayıs Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları! Hemen bakın!

Benzine indirim mi geldi? Motorine yeni zam mı yoksa indirim mi geldi? İşte 5 Mayıs Cuma güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

5 Mayıs 2023 gram altın ne kadar? Bugün çeyrek altın, tam altın kaç TL? Ons altın ne kadar? 5 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.262,02 liradan satılıyor. 5 Mayıs 2023 yani haftanın beşinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 5 Mayıs altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 5 Mayıs 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? 5 Mayıs Cuma dolar ne kadar? İşte son durum!

Doları 5 Mayıs Cuma günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın beşinci gününe 19,48 TL’nin üzerinde işlem görmektedir. İşte 5 Mayıs Cuma kuru…

Son dakika altın bilezik fiyatları! 5 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

5 Mayıs Cuma günü altın fiyatlarınsa ibreler yeişi göstyeriyor. Altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatların da araştırıyor. Bu kapsamda ''altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira?''sorularının yanıtlarını araştırıyor. 5 Mayıs 2023 altın

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları fırladı! 5 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına uzun bir aradan sonra büyük bir zam geldi. Gelen zamlardan sonra hurda fiyatları resmen fırladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 5 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatlarında indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları resmen çakıldı!  5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde inşaat sektöründe demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Demir fiyatlarında resmen indirim yağmuru başladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 5 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

5 mayısta okullar tatil mi 2022 Haberi

5 mayısta okullar tatil mi 2022

Bugünün en çok araştırılan ve merak edilen konuları arasında okulların ne zaman açılacağı bulunuyor. 

Ramazan Bayramı sebebiyle 3 günlük resmi tatilin Cuma gününe kadar uzatılıp uzatılmayacağı merakla bekleniyordu. Konuyla ilgili resmi açıklama Milli Eğitim Bakanlığı'ndan geldi. 

Peki okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte okulların açılacağı tarih...

Okullar 5-6 Mayıs’ta tatil mi? Okullar ne zaman açılacak?

Ramazan Bayramı bugün sona eriyor. Peki Perşembe ve Cuma günü okullar tatil mi? İşte merak edilen o sırunun yanıtı

Ramazan Bayramı’ndan sonra diğer kamu kurumları ve özel kurumlar gibi okullarda da izinler sona eriyor ve okullar yarın yeniden açılıyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Yüksek Öğretim Kurumu tarafından uygulanan takvime göre, Türkiye'deki bütün ortak eğitim birimleri yarından itibaren yeniden faaliyet gösterecek.

KPSS şartı olmadan...