02 / 05 / 2024

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri

Türkiye Hazır Beton Birliği, 1998 yılından beri düzenlediği “Yeşil Nokta Çevre Ödülleri” ile çevre bilinci yüksek bir sektör yaratmayı hedefliyor...

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği, kurulduğu ilk yıllardan bu yana çevre bilinci yüksek bir sektör için çalışıyor. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri yarışma sonuçları 10 Mart'ta düzenlenen törenle açıklanacak.

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri yarışma sonuçları 10 Mart'ta açıklanıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği, kurulduğu ilk yıllardan bu yana çevre bilinci yüksek bir sektör için çalışıyor. Bu sene 5’incisi düzenlenen yarışmanın sonuçları 10 Mart 2015 tarihinde düzenlenecek bir tören ile açıklanacak.

Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü!

Migros’ta 16 Ağustos’a kadar çılgın indirimler devam edecek. Bu kapsamda, Migros’ta Yudum ayçiçek yağı 159,90 TL’ye, tam yağlı peynir 89,90 TL’ye, çizik yeşil zeytin 79,90 TL’ye düştü. İşte 5 Ağustos Cumartesi Migros fiyat listesi...

Maltepe'deki Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de depreme karşı dayanıksız olduğu belirlenmiş olan 5 blok ve 245 daireden oluşan Yeşil Belde Sitesi için tahliye kararı verildi.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Yeşil GYO'dan 2021'in ilk yarısında 243.5 milyon TL'lik satış!

Yeşil GYO 2021'in ilk yarısında 243 milyon 531 bin 956,15 TL'lik satış gerçekleştirdi.

Yeşil Yapı'dan ilk 3 ayda 21.5 milyon TL hasılat!

Yeşil Yapı'nın 1 Ocak 2021 ile 31 Mart 2021 dönemine ait sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı.

Yeşil GYO Esenyurt'taki 68 bağımsız bölümü 55.5 milyon TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı!

Yeşil GYO, İstanbul ili Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 Parselde 63 adet, 2947 Ada 48-49 Parsellerde 5 adet olmak üzere toplam 68 adet 5.120 m2 bağımsız bölümü Kdv dahil 55 milyon 500 bin TL'ye Wowwo E Ticaret'e sattı.

Yeşil GYO gayrimenkullerini sattı, borcunu ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satıldı. Satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredileri ödendi.

Yeşil GYO banka kredilerini ödedi!

Yeşil GYO'nun İnnovia 1, İnnovia 2 ve İnnovia 3 projesindeki toplam 17 adet bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret'e 7 milyon 5 bin TL'ye satılmasına satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verildi. 

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

Beykoz'daki Yeşil Köşk 8.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Beykoz’da 1860 yılında hayata geçirilen tarihi Yeşil Köşk satışa çıkarıldı. Ünlü dekoratör Serdar Gülgün tarafından aslına uygun olarak restore edilen köşk için 8,5 milyon TL'lik bedel belirlendi.

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri Haberi

5. Yeşil Nokta Çevre Ödülleri


Türkiye Hazır Beton Birliği’nin üyesi olan şirketlerin çevreye uyumlu üretim yapmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirdiği “Yeşil Nokta Çevre Ödülleri”,10 Mart 2015 (bugün) tarihinde düzenlenen bir törenle açıklandı. THBB üyesi beton tesislerinin bağımsız ekipler tarafından denetlenmesi süreci sonundakriterleri yerine getiren toplam 10 tesis ödül almaya hak kazandı. 


Yarışma kriterlerini başarıyla geçen üye tesislerine ödülleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel’in,Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık’ın yanı sıra sektörün önemli temsilcilerinin de katıldığı bir törenle verildi.


Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, ödül töreninde yaptığı konuşmada “Türkiye Hazır Beton Birliği adına, hazır beton sektörünün her geçen gün çevreye daha duyarlı hale geldiğinin altını çizmek istiyorum. Sektörümüzün ulaştığı nokta, birliğimiz ve sektörümüz için gurur...