17 / 05 / 2024

500 Evler caddesi yenilenecek mi

500 Evler caddesi yenilenecek mi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin prestij caddelerinden olan 500 Evler Caddesi’nin yenilenmesi çalışmalarını başlattı.

Emlakta Nostalji: Erenköy'de deniz manzaralı arazi 3 bin 500 liraya satılmış!

1942 yılında Erenköy'de Kaplan Arif Caddesi üzerindeki villa yapmaya uygun arazi 3 bin 500 liraya satılmış. Satılık arazi deniz manzaralıymış...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Öniz 500 Evler satışta! Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar?

ASM Grup tarafından Ankara'da inşa edilen Öniz 500 Evler projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Öniz 500 Evler'deki 2+1, 3+1, 4+1 konutlar ne kadar? İşte detaylar...

28 bin 500 TL'ye devlet destekli ev sahibi olun! 80, 85, 180 ve 220 metrekarelik 1+1, 2+1 ve 3+1 prefabrik evler!

Prefabrik evler hızla ilgi görüyor. 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı büyüklüklerde ve 80 metrekareden başlayarak 134 metrekareye kadar uzanan müstakil evler, tek katlı veya iki katlı olarak tercih edilebiliyor. Devlet, uygun şartları sağlayanlara 300.000 TL'ye kadar destek sağlıyor.

TOKİ’den 300 bin TL’ye ev imkanı! Taksitler yüzde 10 peşinatla 1.500 TL’den başlıyor! Bu fırsat son şansınız olabilir!

TOKİ’de sosyal konut kura çekimleri devam ediyor. TOKİ konut satışları sürerken 1.500 TL taksitle konut satış duyurusu herkesin dikkatini çekti. 300 bin TL’den başlayan evler büyük bir fırsat olarak yorumlandı. Konutlarda sadece yüzde 10 peşinat isteniyor.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından kuruldu.

Fikirtepe'de dönüşüm için boşaltılan evler 400 liraya kiralanıyor!

Ülke gündemi deprem olsa da her an yıkılacak evlerde yaşam maalesef devam ediyor.  İstanbul Fikirtepe’de kentsel dönüşüm için boşaltılan konutları yabancılar 400-500 liraya kiralıyor. Harabe evler kiraların düşük olması sebebiyle tercih ediliyor. 

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor!

Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi Yamaçevler’de tapusu olmayan 500’e yakın vatandaş hak sahibi yapıldı. Ankara Yamaçevler'de tapu heyecanı yaşanıyor. 

Başkent Yonca Evler fiyat!

Ön talep toplanan Başkent Yonca Evler'e 144 bin TL peşinat olarak verildiğinde kalan 3 bin 500 TL taksitle ödenebiliyor. İşte Başkent Yonca Evler fiyat listesi...

Samsung ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor!

Güney Koreli Samsung, ikinci mağazasını Bağdat Caddesi'nde açıyor. Firma Bağdat Caddesi’nde bin 500 metrekarelik bir yer kiralandı

Lokum Evler'de 290 bin TL'den başlayan fiyatlar!

DKY İnşaat tarafından İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Lokum Evler projesinde aylık 3 bin 500 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

500 Evler caddesi yenilenecek mi Haberi

500 Evler caddesi yenilenecek mi


Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki prestij caddelerinde sürdürdüğü yenileme çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Yenileme çalışmaları başlayan 500 Evler Caddesi yaklaşık 1575 metre uzunluğunda. 500 Evler Caddesi’nin acil durum ve servis fonksiyonlarını sürdürebilmesi için 7 metrelik servis genişliği kısmında bazalt küptaş, yaya aksının binalara kadar olan kesitinde ise granit bloktaşlar kullanılacak. Cadde yenilenirken meydanlaşan genişliklerde farklı bu taşlar renk tonlarıyla çeşitlendirilecek. Okul ve çeşitli alanların kesişiminde zemin döşeme kaplaması renkleri çeşitlendirilip farklılık oluşturulacak.


Çeşitli geçiş noktalarına hidrolik bariyerler konulacak. Proje kapsamında ayrıca modern aydınlatma elemanları ve park yapmayı engelleyici sınır elemanları kullanılıyor. Yapılan proje kapsamında oturma bankları, çöp kutuları gibi şehir mobilyaları yenileniyor ve ağaç altı ızgaralar da oluşturulan projeye uygun olarak belirleniyor.



Gaziosmanpaşa...