04 / 10 / 2024

51 ilde yeni yurt

51 ilde yeni yurt

TOKİ 51 şehre plaza gibi yurt inşa edecek. TOKİ, modern yurtlar dışında, 25 bin 916 yatak kapasiteli 124 pansiyon inşa edecek. Yurt odalarında internet, buzdolabı ve çamaşır makinesi bulunacak...

Ev alıp satacaklar dikkat! Tapuda resmen yeni dönem başlıyor!

Türkiye'de gayrimenkul alım satım süreçlerinde teknolojik gelişmelerle beraber adeta yeni bir döneme geçiliyor.  81 ilde 3 boyutlu teknolojinin kullanılacağı açıklanırken, bu gelişmenin tapu işlemlerinin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacağı belirtildi.

Akaryakıta yeni zam kapıda: Benzin fiyatlarına bu gece zam geliyor: İşte son dakika akaryakıt fiyatları!

Sürücüler, rekor kıran akaryakıt fiyatlarında indirim beklerken, yeni zam haberi geldi. Benzine bu gece yarısı zam yapılacak. Peki hangi ilde akaryakıt fiyatları kaç TL? İşte benzin, motorin, LPG fiyat listesi 14 Ağustos 2024...

TOKİ'den 6 ilde 7 yeni kampanya!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 2 bin 924 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projelerin ihaleleri Eylül ayında yapılacak.

TOKİ'den 6 ilde yeni kampanya: 2 bin 479 konut! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 ilde hayata geçireceği projeleri kapsamında 2 bin 479 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ'nin Ağustos 2024 projeleri...

51 ilde yüzde 20 indirimle 865 arsa satışa çıkıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 51 ildeki 865 arsayı satışa çıkardı. işte şehir şehir satışa çıkarılan o arsalar...

Yastık altında altını olanlar dikkat! 81 ilde geçerli yeni uygulama başladı! Kuyumcular artık bu altınları almayacak!

Yatırımcıların en gözde yatırım araçları arasında yer alan altın için yeni bir karar alındı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bugünden itibaren kuyumcular dolandırıcılık riskine karşı kesme altını satın almayacak.

Doğalgazda yeni dönem başlıyor! 81 ilde faturalara köklü değişiklik geliyor...

81 ilde uygulanan bedava doğalgaz uygulaması sona erdi. Fakat hükümet kaynaklarına göre faturalarda yeni dönemin başlayacağı kaydedildi. Doğalgaz faturalarında köklü değişiklik yapılacağı kaydedildi.

TOKİ İstanbul 250 bin konut projelerinde son durum ne?  TOKİ az önce resmen açıkladı!

81 ilde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki TOKİ İstanbul projelerinde son durum ne? 

Doğalgaza yeni sistem geliyor! 81 ilde sayaçlar sökülecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 81 ilde doğalgaz sayaçları tek tek söküleceğini duyurdu. Muayenesi yapılmış sayaçlar ile 2025 senesine kadar değiştirilmediği zaman 10 bin Türk Lirası para cezası olacak. Bu süreçte, karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den yeni arsa satışı! TOKİ, 49 ilde ucuza arsa satışına başladı!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın duyurusu kapsamında 49 şehirde ucuza arsa satışında yapılacak başvuruların başladığını açıkladı. Devlet, ikamet şartı olmadan 49 ilde arsa satışı yapacağını açıkladı. 

TOKİ Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 4 şehre tam 1.773 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde 1.773 yeni konut inşa edecek. Söz konusu projelerin ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

Yeni yılın ilk ayında açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı 51 bin 998 TL oldu!

BİSAM'ın açlık yoksulluk sınırı raporunda yer alan rakamlara göre; Ocak 2024'te Türkiye'de dört kişilik bir aile için açlık sınırı 15 bin 33 TL, yoksulluk sınırı ise 51 bin 998 Türk Lİrası olarak belirlendi. 

TOKİ'den 4 şehre binden fazla yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 ilde dört yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projelerde toplam 1.008 yeni konut yer alacak.

51 ilde yeni yurt Haberi

51 ilde yeni yurt

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, yükseköğrenim öğrencilerinin barınma problemlerine kalıcı çözüm getirilmesi hedefiyle YURTKUR ile 5 Nisan 2011 tarihinde imzalanan protokol çerçevesinde 51 ilde 64 bin 468 yatak kapasiteli 96 yurt inşa edileceğini açıkladı. TOKİ'nin 27 ilde 23 bin 218 yatak kapasiteli 34 yurdun inşaat çalışmalarım sürdürdüğünü söyleyen Karabel, 9 ilde 4 bin 600 yatak kapasiteli 10 yurdun ihale, 13 ilde 17 bin yatak kapasiteli 21 yurdun ise proje aşamasına getirildiğini bildirdi. Karabel, 19 bin 650 yatak kapasiteli 31 yurdun da hazırlık aşamasında bulunduğunu söyledi. TOKİ, ayrıca orta öğrenimdeki öğrenciler için de Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokol çerçevesinde 109 pansiyon uygulaması başlattı. Üç kişilik planlanan ve her birinde internet bağlantısı bulunacak yurtlardaki odalarda ayrıca buzdolabı ve çamaşır makinesi...