05 / 05 / 2024

5.5 hektar alan

5.5 hektar alan

Şişli'de Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yer alan binaların yıkımlarına başlandı...

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

İBB İmar Daire Başkanlığı açıkladı: İstanbul'daki 164 bin hektarlık alanda kentsel dönüşüm var!

İBB İmar Daire Başkanlığı yaptığı açıklamada İstanbul’un her iki yakasında yer alan 15 ilçede toplam 164 bin 58 hektar alanı kapsayan 21 proje alanında kentsel dönüşüm proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Son dakika! 750 bin hektar alan flaş karar!

Merakla beklenen 12. Kalkınma Planı'na göre, tarımsal altyapının güçlendirilmesi için 750 bin hektar alan sulamaya açılacak. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre böylelikle ekonomik olarak sulanabilecek alan miktarı olan 8,5 milyon hektarın yüzde 92,4’lük kısmının sulanması sağlanacak.

Kartal Altaş Kordon satışta! Yeni proje

Altaş Teknik İnşaat tarafından geliştirilen konut projesi satışa çıktı. 2 bloktan oluşan projede 56 konut ve 5 ticari alan bulunuyor

Aracı olanlara duyuru! Araç muayene süresi geçenlere fırsat verildi!

Yapılandırma yasası, 25 milyon araç sahibinin ceplerine nefes aldıracak yeni düzenlemeler içeriyor. Buna göre, araç muayene süresini geciktirdiği için her ay yüzde 5 ceza alan sürücüler için önemli bir fırsat sunuluyor.

Muğla'da yanan ormanlar imara açılmayacak!

Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, orman yangınlarda zarar gören 60 bin hektar alanın imara açılmayacağını dile getirdi. 

Diyarbakır Lojistik Merkezi kuruluyor! Arsa tahsisi tamamlandı!

"Diyarbakır Lojistik Merkezi" kurulması için çalışmalara başlandı ve gerekli arsa tahsisi tamamlandı. Toplam 229 hektar alan üzerine kurulacak merkezin yatırım tutarı 123 milyon dolar olup 5.400 kişiye istihdam sağlanacak...

Denizli Sarayköy’de 970 kişi arazilerinin tapularına kavuştu!

Denizli Sarayköy’de yürütülen arazi toplulaştırma çalışmasında bin 100 hektar alan tescil edildi ve 970 kişi tapularına kavuştu.

Bekir Pakdemirli: Arazi toplulaştırma hedefimiz 8,5 milyon hektar alan!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Arazi toplulaştırma hedefimiz 8,5 milyon hektar alan" dedi.

Niğde OSB yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si!

Niğde Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, "470 hektar alan üzerinde kurulan OSB kendi enerjisini kendi üretiyor ve yatırımcı için Türkiye'nin en hesaplı OSB'si olma özelliğini taşıyor" açıklamasında bulundu.

Denizli OSB 70 hektar eklenerek büyütülecek!

Denizli OSB Müdürlüğü, Honaz Belediyesinin de olumlu yanıtı üzerine yaklaşık 70 hektar alanın bölgelerine dahil edilmesi için harekete geçti. Bu alanın dahil olmasıyla OSB'deki 184 fabrikaya 24 fabrika daha eklenecek...

Arazi toplulaştırması 4 milyon hektar alanı geçti!

Arazi toplulaştırması ile ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, "Toplam toplulaştırma şu an 4 milyon hektar alanı geçti. Şimdi 8 milyon 200 bin hektarlık alanın ihalesini yaptık" dedi... 

Arazi toplulaştırmada hedef 8,5 milyon hektar!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Arazi toplulaştırmada 8 milyon 200 bin hektarlık alanın ihalesini yaptık. Nihai hedefimiz zaten 8,5 milyon hektar alan" dedi.

5.5 hektar alan Haberi

5.5 hektar alan
Çarpık yapıların dönüştürülmesi adına, Şişli, Kağıthane ve Ayazağa Huzur Mahallesi'nde 5.5 hektarlık alanda yıkım çalışmaları başlatıldı. Kentsel Dönüşüm kapsamında başlatılan yıkım çalışmalarında konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin yüzde 90'ının deprem riski taşıdığının altını...