08 / 05 / 2024

5.Levent projesi satılık

5.Levent projesi satılık

5. Levent Alibeyköy Evleri 'nde 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Peki 5.levent projesi nerede?

5.Levent projesinde 50 farklı daire tipi olacak!

Torunlar GYO ve KIPTAŞ işbirliği 4 bin konutluk dev bir projeye imza atıyor. 5. Levent adı verilen projede resmi satışlar başladı. Projede yer alan dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor..

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Alibeyköy 5. Levent Sitesi satılık ev fiyatları 2018!

"Daireni gör, fırsatı yakala, yaşamaya başla!" sloganı ile kampanyasını duyuran  Torunlar 5. Levent projesinde daire teslimleri başladı..

216 Koru Plus Projesi satılık daire!

216 Koru Plus Projesi satılık daire fiyatları metrekare birimde 3 bin 300 TL'den başlıyor. 216 Koru Plus projesi 216 Yapı imzası taşıyor...

Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları!

Misal İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Süleyman Ekşi İnşaat tarafından inşa ediliyor. Misal İstanbul GOP satılık daire fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 TL'den başlıyor...

İzmir Menderes'te 5.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir İli Menderes İlçesi'nde yer alan 4 adet satılık arsa toplamda 5 milyon 532 bin 317 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire!

Meydan Ardıçlı Projesi satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4,5+1'e kadar tasarlanıyor. 27 blok olarak planlanan proje 15 Ekim'e kadar lansman fırsatları sürecek...

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları!

Zer Kartal Projesi satılık ev fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje zengin sosyal olanaklarıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirildi...

5.Levent projesi satılık Haberi

5.Levent projesi satılık

5. Levent projesi nerede? sorusunu yanıtlamadan önce projenin özelliklerinden bahsedelim.


5. Levent projesi Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor. 


Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Alibeyköy 5. Levent projesinde ortak kullanım alanları arasında yansıma havuzları, amfi tiyatro,açık hava sineması, SPA merkezi, yürüyüş ve bisiklet parkurları,  festival meydanı ve gölet bulunuyor.


Dairelerin alanlarının 50 metrekareden başlayıp, 200 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği Torunlar GYO 5. Levet’te 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor.


5. Levent projesi nerede?

5. Levent Alibeyköy Evleri Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak'a 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre mesafede yer alıyor.


5. Levent iletişim

Tel:  0212 600 14 00 

Web: www.5levent.com.tr

Pınar...