10 / 05 / 2024

6 bin peşinatla konut

6 bin peşinatla konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), 7 ildeki 717 konutu, 6 bin lira peşinat, 240 ay vade ve 264 liradan başlayan taksitlerle satışa sundu...

TOKİ'den 6 bin lira peşinatla konut fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

TOKİ'den 10 bin lira peşinatla konut!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçirenToplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu çıkardığı projelerden 10 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

Eston Şehir Koru'da 59 bin peşinatla 4+1 daire! 

Eston Şehir Koru'da 59 bin peşinat ödeyerek ve 5 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle 4+1 daire sahibi olunabiliyor. 

TOKİ'den 5 bin lira peşinatla ev!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta itibariyle 6 yeni kampanyaya başladı. TOKİ'nin satışa sunduğu projelerden 5 bin lira peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

TOKİ'den 6 bin 476 TL peşinatla ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 6 yeni kampanyaya daha başladı. TOKİ'nin başvuru dönemi Kasım ayı itibariyle sona eren projelerinden 6 bin 476 TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ'den 6 bin 227 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1024 konutu satışa çıkarıyor. Projelerden 6 bin 227 TL peşinat ve 253 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Adam Kule'de 10 bin peşinatla daire sizin!

Toplam 284 adet daire ve 88 home ofisten meydana gelen Adam Kule projesi Nisan ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Adam Kule'de 10 bin peşinatla daire sizin.

Bizim Evler 6 bayram kampanyasında yüzde 1 peşinatla!

Bizim Evler 6 İhlas Yapı tarafından inşa ediliyor. Bizim Evler 6 bayram kampanyasında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede fiyatlar 461 bin TL'den başlıyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule'de 407 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 5 peşinatla ödemelerin yapıldığı Bizim Evler 6 Ispartakule projesinde daire fiyatları 407 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule'de 366 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunan Bizim Evler 6 Ispartakule projesinde daire fiyatları 366 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Bizim Evler 6 Ispartakule'de yüzde 5 peşinatla! Haziran 2016'da teslim!

Daire teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında yapılacağı Bizim Evler 6 Ispartakule projesi kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor. Projede fiyatlar 366 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı 5 projede 5 bin peşinatla ev sahibi yapıyor!

Sur Yapı 5 projede 5 bin peşinatla ev sahibi yapıyor Sur Yapı'nın, aralık ayı sonuna kadar devam edecek 5 projesinde peşinat tutarı 5 bin TL olarak belirlendi. Peşinatı ödeyen alıcılar teslime kadar sadece aylık taksitlerini ödeyecek.

Nef projelerinde 6 bin TL peşinatla, 1.400 TL taksitle!

Nef projelerinde yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya dahilinde konutlar için ödenen peşinat 6 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Taksitler için ise 1.400 TL'den başlıyor.

6 bin peşinatla konut Haberi

6 bin peşinatla konut

Cazip ödeme koşullarıyla vatandaşların kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olmalarını sağlayan TOKİ, vatandaşlardan gelen talep üzerine bazı konutları, ödeme koşullarında değişiklik yaptı.


İdare, Ankara'nın yeni uydu kenti Yapracık'ta 10 bin lira peşin 180 ay vadede cazip ödeme koşullarıyla satışa çıkardığı konutların büyük ilgi görmesi üzerine 7 ilde bulunan 717 konutun ödeme koşullarını daha da uygun hale getirme kararı aldı. 


TOKİ, Bursa, Kayseri, Ağrı, Mersin, Samsun, Kırşehir ve Şırnak'ta bulunan 9 projedeki bu konutların ödeme koşullarını değiştirdi. Daha önce konut fiyatının yüzde 10, 15, 25'i peşin alınarak satılan konutlar, 6 bin lira peşin gibi cazip ödeme koşullarında satışa sunuldu.


-Ön şartsız, kurasız


Fiyatları 69 bin lira ile 318 bin lira arasında değişen konutlar ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre, konut seçme ve alma...