19 / 05 / 2024

6 ilde elektirik kesintisi

6 ilde elektirik kesintisi

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'taki bazı alanlara, 4 Kasım'da enerji verilemeyecek.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 3 ilde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 ilde daha satılık arsa! Fiyatlar 6 bin liradan başlıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde daha arsa satıyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. İşte o ihale ilanları...

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 15 arsa satılıyor!

İki ilde yer alan 15 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 1 Şubat ve 6 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak iki ilde 6 arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü iki ilde yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Diyarbakır ve Bingöl'de yer alıyor. 

Bu ilde kiralık sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye düştü! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz aylarda peş peşe artan kira fiyatlarının gerilemeye başladığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre bir ilde sıfır daire fiyatları 6 bin TL'ye kadar indi.

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

Yatırımcılar dikkat! 3 ilde 6 arsa satılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanlarına göre üç ilde 6 arsa arsa satılacak. İşte söz konusu ihaleler ile ilgili detaylar...

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

O ilde 3 yılda 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildi! Dağ, taş inşaat oldu!

Bilimsel toplantılarda çarpık yapılaşmasıyla örnek gösterilen Kuşadası’nda, koronavirüs pandemisinin başladığı 2020'den bu güne 5 milyon 856 bin 908 metrekaresi konut olmak üzere 6 milyon 767 bin metrekare yeni inşaat izni verildiği belirlendi. Plansız yapılaşmaya dikkat çekildi ve riskler tek tek a

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

6 ilde elektirik kesintisi Haberi

6 ilde elektirik kesintisi

Planlı elektrik kesintisi programı kapsamında Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kırıkkale ve Zonguldak'taki bazı alanlara, 4 Kasım'da enerji verilemeyecek.



Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara'nın Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Güdül, Kazan, Keçiören, Polatlı, Sincan, Bartın ve Çankırı'nın Merkez, Karabük'ün Yenice ve Merkez, Kırıkkale'nin Karakeçili, Keskin, Yahşihan, Merkez ile Zonguldak'ın Devrek ilçelerine bağlı bazı mahalle ve sokaklara 4 Kasım'da çeşitli saatlerde enerji...