05 / 05 / 2024

7 Hills Developers iletişim

7 Hills Developers iletişim

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Khalıl S. Abed, İsra Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Khalıl S. Abed, İsra Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Sandra Bullock, Beverly Hills'ten yeni bir malikane aldı!

57 yaşındaki Oscarlı oyuncu Sandra Bullock, Los Angeles'ın lüks muhiti Beverly Hills'te 2.7 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı.

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Ariana Grande Hollywoods Hills'te 13,7 milyon dolara malikane aldı!

Grammy ödüllü şarkıcı Ariana Grande, Los Angeles'ın en gözde bölgeleri arasında yer alan Hollywoods Hills'te lüks bir malikane aldı. Ariana Grande bu lüks ev için 13,7 milyon dolar ödedi.

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini 7,5 milyon dolara satıyor!

Britney Spears, Beverly Hills’teki malikanesini, 7.5 milyon dolardan satışa çıkardı. Malikanede . Evde, altı yatak odası, yedi banyo, büyük bir bahçe, garaj, mahzen, sinema ve oyun odalarının yanı sıra bir de havuz bulunuyor...

Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara malikane aldı!

23 kez Grand Slam kazanarak bu alanda rekor kıran tenisin efsanesi Serena Williams, Beverly Hills'ten 6.7 milyon dolara yeni malikane aldı...

Tyra Banks, Beverly Hills’teki evini 6.5 milyon dolara satıyor!

Süpermodel Tyra Banks, Beverly Hills’teki 600 metrekare büyüklüğünde olan muhteşem evini satılığa çıkardı. Geçtiğimiz eylül ayında 7.75 milyon dolardan satışa sunulan malikane, alıcı olmaması üzerine 6.5 milyon dolardan yeni sahibini bekliyor.

Beykoz Riva Hills'te 36 ay faizsiz ödemelerle!

5+1 ve 7+1 odalı olarak hayata geçirilen Riva Hills projesi İstanbul Beykoz'da hayata geçiriliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edildi. 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills Beykoz'da toplamda 85 konut yer alıyor.

Riva Hills'de 849 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı imzası ile Beykoz'da 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills vilları 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 85 konut bulunuyor.

Riva Hills Beykoz'da 2016'da teslim villalar!

Villaların 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildiği Riva Hills Beykoz projesi İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Riva Hills Beykoz'da 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Villa fiyatlarının 849 bin TL'den başladığı Riva Hills Beykoz'da faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede villalar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

7 Hills Developers iletişim Haberi

7 Hills Developers iletişim

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Khalıl S. Abed, İsra Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi konusu:

1- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri ile ve her türlü inşaat, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, otoyol kavşak, asfaltlama, restorasyon işleri, her türlü alt ve üst yapı inşaat işleri, baraj ve göletler, su ve sulama kanalları inşaatlarını yapmak. Yerüstü ve yeraltı raylı sistem inşaatları ile her türlü alt geçit, üst geçit, yol, tünel, metro inşaatları ile bunların istasyon ve diğer eklenti inşaatlarını ve raylı taşıma sistemleri ile ilgili her türlü inşaat bakım onarım işlerini yapmak. Her türlü...