22 / 05 / 2024

8 yatırım nerde gerçekleşecek

8 yatırım nerde gerçekleşecek

Anadolu'nun doğal güzelliklerinden olan 'Saklı Cennet' Ayvacık, yıllardır beklediği turizm yatırımlarına kavuşuyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi, panoramik manzarasıyla görenleri kendisine hayran bırakan Ayvacık'la 8 turizm yatırımı gerçekleşecek.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmanın 8 püf noktası!

Genellikle uzun vadeli bir yatırım aracı olan arsa ve arazi piyasası, karlılığı nedeniyle birçok kişi tarafın dikkatle takip ediliyor. Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Arif Güdül, arsa ve arazi alacakların yapması gerekenleri 8 maddede sıraladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 'Kalkınma Yolu Projesi' kapsamında yaklaşık 7,8 milyar dolar yatırım yapacak!

Kalkınma Yolu ve Zengezur Koridoru için yeni kara ve demir yolları planlandı. Bu bakanlık kapsamda her iki proje için toplam 7,8 milyar dolar yatırım yapılacak. 

Euro 8 TL birden yükselecek! Tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce  şaşkına dönecek!

Euro kuru haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Seçim öncesi euro kurundaki artışlar devam ederken yatırımcılar euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euronun 8 TL birden yükseleceği tarih belli oldu! Euro yatırımı yapanlar bu rakamı görünce şaşkına dönecek!

Türk savunma sanayisinden deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım!

Türk savunma sanayisi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde zarar gören şehirlerde 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayarak 8 milyar liralık yatırım imzalayacak.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

 2022 yılında 1,8 milyar dolar yatırım yapıldı! Yatırımcıların yarısı yabancı

Yerli startup’lar feçtiğimiz yılı 1,8 milyar dolarlık yatırımla bitirdi. Global manada Türk startup’larına ilgi oldukça yoğun. Türkiye Startup Ekosistemi Yatırım Raporu’na göre, 2022 senesinde 322 yerli startup  1,8 milyar dolar yatırım elde etti.

Euro yükseliyor! Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününe değer artışı ile başladı. Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün kaç TL oldu? İşte 8 Ağustos 2022 euro kuru...

Merkez Bankası uluslararası yatırım pozisyonunda dev açık

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye’nin yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerinin farkı olarak tanımlanan “net uluslararası yatırım pozisyonu”, nisan sonunda 236,8 milyar dolar açık verdi.

2022'de ulaştırma projelerine ne kadar yatırım yapılacak?

Ulaştırma ve haberleşme sektöründe 2022 yılı için ayrılan bütçe miktarları belli oldu. 2022 yılı kapsamında 49,8 milyar TL'lik kamu yatırımı yapılması planlanıyor.

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Rusya konut yatırımında Türkiye'den vazgeçmiyor!

Koronavirüs salgınının geride kaldığı 8 ayda Rus vatandaşlar Türkiye'de konut yatırımından vazgeçmiyor. Rusya Türkiye'de konut yatırımı yapan ilk 3 ülke arasında yer alıyor. 

Peker GYO'dan 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker GYO, 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım için düğmeye bastı.

8 yatırım nerde gerçekleşecek Haberi

8 yatırım nerde gerçekleşecek

Ayvacık Turizm Eylem Planı kapsamında yapılacak Saklı Cennet'teki yatırımlara 7 Haziran milletvekili seçiminin ardından başlanacağı açıklandı. Karadeniz Bölgesi'nin en uzun baraj gölü ve yüzer adaları ile doğa harikası bir coğrafyaya sahip Ayvacık, ortasından geçen Yeşilırmak-Suat Uğurlu ve Hasan Uğurlu Baraj Gölleri ile yerleşim bakımından Landwasser Irmağı kenarında kurulu Davos'a benziyor. Doğal güzellikleri ile göz kamaştıran ilçede 26 bin kişi yaşıyor. Samsun'a 60 km uzaklıktaki şirin ilçe, devlet bütçesiyle 11 milyon TL'ye inşa edilen Eynel Köprüsü'nün kattığı estetik ve görsel şölen ile turizm şirketlerinin gözdesi. Daha önce potansiyeli fark edilmemesine rağmen şimdilerde çok sayıda özel sektör yatırımcısının ilgisini çeken Ayvacık, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile kapılarını ulusal ve uluslararası turizme açmaya hazırlanıyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Samsun ve Çevresi Turizm Alt...