05 / 05 / 2024

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi

İhalesini 120 milyon 750 bin TL'ye Bayraktar Kardeşler İnşaat'ın kazandığı Tuzla Marina Projesi, 834 yat kapasitesine sahip. Projenin 2 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor...

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Azim Group Holding'ten Mardin’e 5 milyon dolarlık yatırım!

Azim Group Holding Mardin'de 5 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı. Azim Group Holding bünyesinde temeli atılan 50 bin ton kapasiteli ürün depolama ve mısır kurutma tesisi inşa edilecek. 

SASA'dan 350 milyon dolarlık elyaf tesisi yatırımı!

Yatırımlara hızla devam eden SASA, geçtiğimiz eylülde günlük bin 50 ton kapasiteli elyaf tesisini devreye aldı. Bu alandaki ikinci yatırımı için çalışmalara başlayan 350 milyon dolarlık yatırım planlanan tesisle, tekstil sektörünün dışa bağımlılığı düşecek.

Medicana Grubu’ndan iki hastane yatırımı!

Yaklaşık 30 yıl önce temelleri atılan Medicana Sağlık Grubu eylül başında Ege Bölgesi’ndeki ilk hastanesini İzmir’de açtı. Şimdi ise sırada 200 yatak kapasiteli Ataşehir hastanesi var. İki hastane için toplam 205 milyon dolarlık yatırım yapan grubun bu yılki ciro hedefi ise 1.9 milyar TL.

Erciyes yeni turizm yatırımlarıyla gelişiyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Erciyes Dağı'nda hayata geçirilecek 5 yıldızlı ve 550 yatak kapasiteli otele, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Turizm Yatırım Belgesi" verildi.

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Terma City Otel ile Yalova'ya 180 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu, 180 milyon dolarlık yatırımla Yalova'da hayata geçirdiği 2 bin 200 yatak kapasiteli Terma City Otel'i hizmete açtı...

Mersin Tarsus'a 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılacak!

Mersin'deki altyapı çalışmaları tamamlanan Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Bölgesi tahsis sahibi 6 firmanın tesis yatırımlarını bekliyor. Bölgeye 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılması planlanıyor. 

Silivri’ye 450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacak!

AKP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Silivri'de yaptığı konuşmada "450 tekne kapasiteli yat limanı yapılacağını müjdeledi.

Anı Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi İstmarina Şubesi açıldı!

Anı Turizm Yatırım Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi İstmarina Şubesi bugün Kartal'da 56 milyon 834 bin 961 TL bedel ile açıldı. 

İstanbul'un en büyük 3 yatırımı Zeytinburnu'nda!

Zeytinburnu Belediyesi, İstanbul'un en büyük 3 yatırım projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Zeytinburnu'na 94 bin metrekarelik Millet Bahçesi, İstanbul'un en büyük buz pisti, 2 bin 200 araçlık dev otopark ve 17 bin seyirci kapasiteli spor kompleksi yapılacak.

Ataköy Mega Yat Limanı projesine bilirkişi raporu!

1 milyar 460 milyon TL’ye mal olan Mega Yat Limanı projesinin açılışı 2 Mayıs'ta yapıldı. Projede 481 oda kapasiteli otel, 2 ayrı blok olmak üzere 99 ve 82 daireli apartlar ve 400 mağaza yer alacak.

Şişecam 400 milyon TL'lik yatırımla cam elyaf tesisi kuruyor!

Şişe Cam Grubu, yaklaşık 400 milyon TL olarak planlanan cam elyaf tesisi kuracak. Yıllık 70 bin ton kapasiteli yatırım, Soda Sanayii tarafından gerçekleştirilecek.

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi Haberi

834 yat kapasiteli Tuzla Marina Projesi

Gökyüzünden bakıldığında çupra balığı görüntüsünü arındıracak olan Tuzla Marina Projesi, 834 kat kapasitesine sahip olacak. Tuzla Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihalesini  120 milyon 750 bin TL'ye Bayraktar Kardeşler İnşaat'ın kazandığı proje Yap-İşlet- Devret modeliyle inşa edilecek. marina, denizin üstünde adalardan oluşan bir alışveriş merkezi, su oyunları parkı ve 5 yıldızlı otelin yer alacağı proje 2 bin kişiye istihdam sağlayacak. Toplam 370 dönüm alan üzerinde kurulacak projenin 2015 yılında tamamlanması...