23 / 07 / 2024

9 ilde kamulaştırma

9 ilde kamulaştırma

Hidroelektrik ve Rüzgar Enerji Santrali ile Enerji Nakil Hatları projeleri için Antalya, Denizli, Sakarya, Erzincan, İzmir, Aydın, Hatay, Giresun ve Karaman'da Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

11 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bugünkü 32586 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre 11 ilde acele kamulaştırma yapılacağı açıklandı. Kamulaştırma yapılacak iller Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, Konya, Karaman, Malatya,  Muğla, Manisa, Mersin, Niğde ve Osmaniye olarak belirtildi.

İstanbul'un 9 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili,Bağcılar, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Silivri ilçeleri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Niğde Otoyolu için 3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Ankara Niğde Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

11 ilde acele kamulaştırma yapılacak!

Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlanan kararlara göre, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde 11 enerji projesi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

5 ilde santral yapımı için acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır, Bingöl, Muş illeri ile Amasya, Kırklareli illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla ekli listelerde bulunduğu yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı alındı.

6 ilde acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu 6 ilde yer alan bazı taşınmazları kamulaştırma kararı aldı. Enerji santralleri nedeniyle kamulaştırılacak taşınmazlar tapuda Hazine adına tescil edilecek.

7 ilde acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale, Balıkesir, Gaziantep, Zonguldak, Ordu, Manisa ve Tokat illerindeki bazı mahallelerde acele kamulaştırma kararı alındı..

4 ilde 55 alan için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Erzincan, Kayseri ve Trabzon İllerinde acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kuzey Marmara Otoyolu için 3 ilde kamulaştırma kararı!

3. Boğaz Köprüsü Dahil Kuzey Marmara Otoyolu Projesi için İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da bazı mahallelerde kamulaştırma kararı alındı..

5 ilde acele kamulaştırma kararı!

Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, 5 ilde acele kamulaştırma kararı aldı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gaziantep, Adıyaman ve Kahramanmaraş İllerinde bulunan bazı gayrimenkuller için acele kamulaştırma kararı aldı..

4 ilde acele kamulaştırma kararı!

Sakarya, Muğla, Konya ve Adana'da bulunan 4 bölgede acele kamulaştırma kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

9 ilde kamulaştırma Haberi

9 ilde kamulaştırma

Hükümet, dokuz ilde rüzgar santralleri kurulması ve enerji nakil hatlarının yapımı amacıyla 9 ilde "acele kamulaştırma" kararı aldı.


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu kararında, Antalya, Denizli, Sakarya, Erzincan, Giresun ve Karaman illerinde kurulacak hidroelektrik santralleri (HES) ve İzmir, Aydın, Hatay illerinde kurulacak rüzgâr enerjisi santralleri (RES) ile bunların enerji nakil hatlarının yapımı amacıyla, belirlenen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılmasının kararlaştırıldığı...