15 / 05 / 2024

a+ daire özellikleri

a+ daire özellikleri

Günümüz konut projelerinde herkesin zevkine ve ihtiyacına yönelik daire tipleri tasarlanıyor. Daire tipleri arasında yer alan A tipi daire ne demek? A tipi daire ile A+ tipi daire arasındaki fark nedir?

O marka telefon Şok’ta sadece 3.999 TL! Şok market 23 Ekim 2022 fiyat listesi

Şok marketler zinciri İnfinix markasının telefonlarını 6 taksit seçeneğiyle yeni kataloğunda satışa sundu. Peki hangi İnfinix telefonları Şok’a geliyor, özellikleri neler? İşte Şok 23 Ekim 2022 fiyat listesi..

TEM Avrasya Evleri Gaziosmanpaşa daire teslimleri!

Fuzul Yapı imzasıyla hayata geçirilen TEM Avrasya projesi 18 bin 621 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Proje 17-18 katlı altı blok olarak planlandı...

Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa edilen Essenora projesinde 785 daire ve 12 ticari ünite yer alıyor. Peki Essenora Gaziosmanpaşa daire fiyatları ne kadar?

Tempo City Bayrampaşa daire fiyatları!

14 ve 15 katlı iki blok şeklinde tasarlanan Sur Yapı Tempo City projesi 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana geliyor. Tempo City Bayrampaşa daire fiyatları 530 bin TL’den başlayarak değişiyor.

Beyoğlu Piyalepaşa daire fiyatları 2016!

Beyoğlu Piyalepaşa daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, dükkan ve ofisler yer alıyor...

Polat Holding Piyalepaşa daire fiyatları!

Polat Holding Piyalepaşa daire fiyatları 706 bin 200 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşam Aralık 2018'de başlayacak...

Zermeram Kozağaç daire fiyatları!

Zermeram Kozağaç daire fiyatları 295 bin liradan başlayarak değişiyor. Seha Yapı'nın projesi Zermeram Konya'da 48 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satılık daire alanları 48 metrekareden başlıyor. 49 ay vade farksız taksit yapılabilen projenin 2018 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul Piyalepaşa satılık daire!

Toplam 800 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edilen projede daire alanları 55 metrekareden başlıyor. İstanbul Piyalepaşa satılık daire teslimleri Ocak ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Davutpaşa Beyaz Park Evleri daire fiyatları!

Davutpaşa Beyaz Park Evleri daire fiyatları 395 bin liradan başlıyor. 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Evleri projesinde teslimler 2017'nin sonunda yapılıyor...

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire!

Piyalepaşa İstanbul Evleri satılık daire alanları 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Beyoğlu'nda hayata geçirilen projede yüzde 0,30 faizle 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire!

İş GYO - NEF imzasıyla hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor.

a+ daire özellikleri Haberi

a+ daire özellikleri

A tipi daire ile A+ tipi daire arasındaki fark nedir?

Günümüz konut projelerinde herkesin zevkine ve ihtiyacına yönelik daire tipleri tasarlanıyor. Örneğin stüdyo daire, loft daire, a tipi daire, a+ tipi daire gibi daire çeşitlerini arttırmak mümkün. Peki bu daireleri birbirinden ayıran özellikler nelerdir?


Stüdyo daire..

Stüdyo tarzı daireler, "1+0 daire" şeklinde de ifade edilebiliyor. Buradan da anlaşılacağı üzere stüdyo daireler, tek bir odası olan daire tiplerini ifade ediyor. Stüdyo daireler, tek bir odadan meydana geliyor. Bir konutta bulunması gereken diğer yaşam alanlarının kapıları ise bu odaya çıkıyor. Yani, mutfak, banyo, salon ve yatak odası gibi bölümler tek bir oda içine yerleştiriliyor.


1+1 daire tipi..

1+1 daire tipi deha çok yeni evli çiftlere, bekarlara ve öğrenci kişilere hitaben yapılan daire tipidir. 1 oda ve...