16 / 05 / 2024

A’ Design Awards 2013

A’ Design Awards 2013

Banyo ürünlerinde uyum ve estetiği bir arada sunan Kale, yeni ve özgün tasarım anlayışını simgeleyen koleksiyonlarıyla, İtalya’da düzenlenen uluslararası tasarım yarışması A’ Design Awards’da 4 ödül birden aldı...

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Maça Design Mimarlık Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bağırgan tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap International Design Awards'tan bronz ödül! 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları, 14. International Design Awards - IDA 2020 kapsamında mimari kategori Sosyal Konut dalında ödül aldı.

Art Design, Hollanda'da mağaza açacak!

Türkiye’de kişiye özel mobilya kavramını başlatan Art Design, 2021'in ilk çeyreğinde Hollanda’da ilk yurt dışı mağazasını açmaya ve yeni bir marka kurmaya hazırlanıyor.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Şişecam’a Horizon Awards’dan 'Gold Winner' ödülü!

Şişecam, bu yıl dünya genelinde de 40’tan fazla ülkeden 10 binin üzerinde başvuru ile düzenlenen Horizon Interactive Awards yarışmasında “Corporate & B2B kategorisinde en iyiler arasına girip “Gold Winner” ödülünün sahibi oldu.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Birevim'e A.C.E Awards'tan 2 ödül!

Şikayet platformu "şikayetvar.com"un "A.C.E Awards" ödülleri sahiplerini buldu. Birevim, geceden 2 ödülle ayrıldı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Elips Tasarım Mimarlık'a International Architecture Awards'tan Dört Ödül!

The Architecture Community tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen International Architecture Awards'tan Elips Tasarım Mimarlık'a dört ödül verildi. 

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!    

Moon Design Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

A’ Design Awards 2013 Haberi

A’ Design Awards 2013


Tasarım alanında önemli atılımlar yaparak, uluslararası düzeyde başarılı projelere imza atan Kale, bünyesindeki K.I.D (Kale Design & Innovation - Kale Tasarım & İnovasyon Grubu) ve alanında uzman diğer tasarımcılarla yaptığı işbirliğiyle hayata geçirdiği koleksiyonları ile, A’ Design Awards 2012-2013’de 4 ayrı tasarım ödülünün sahibi oldu.


3056 tasarımın yarıştığı ödül sisteminde; Beyaz Saray banyo mobilyası koleksiyonu ile yarışmadaki en yüksek ödül olan “A` Design Platinium Award”, Saraylı bütünsel banyo koleksiyonu ile “A’ Design Silver Award” ödüllerinin sahibi olan Kale, Stone & More doğaltaş koleksiyonu ile “A’ Design Golden Award” ve Nordic bütünsel banyo koleksiyonu ile de “A’Design Award” ödüllerini almaya hak kazandı. 


Özgün tasarım anlayışımızla uluslararası ödüller alıyoruz

Kale Grubu Tasarım ve İnovasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sertaç Ersayın, A’ Design Awards’da 4 tasarım...