04 / 05 / 2024

A E Mohammed Al Juaıdı

A E Mohammed Al Juaıdı

Supreme Gate Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıyer'de A.E.Mohammed Al-Juaıdı Müdürlüğü'nde kuruldu.

İkinci el araçlarda dip fiyatlar: 250 bin TL’ye alabileceğiniz modeller 

Türkiye'de ikinci el otomobil piyasası son dönemde dikkat çekici bir değişim gösterdi. Fiyatlar düşüşe geçti ve 250 bin TL gibi bir bütçe ile oldukça çeşitli ve kaliteli araçlara erişim mümkün hale geldi. Bu haber, araç sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor…

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Burak Turizm Yatırım İşletmecilik Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.'e ait Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı. İşte ayrıntılar...

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Saeedi Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. A. Abdulla Mohammed Alsaeedı tarafından kuruldu.

İŞKUR talep yağıyor! İşverenler İŞKUR’un kapısını aşındırıyor! 127 bin personel açığı var! Hemen bakın!

İŞKUR’a çeşitli pozisyonlarda açılan personel açığını kapatmaya çalışıyor. Ancak 127 bin personel boşluğu var. İşte detaylar!

Türkiye'ye adeta maden piyangosu vurdu! Sadece o bölgedeki rezerv miktarı herkesin aklını başından aldı!

Türkiye yer altı zenginlikleri açısından oldukça çeşitli kaynaklara sahip ve enerjiden tarıma kadar birçok alanda kullanılan zeolit de bunlardan biri olarak biliniyor. Balıkesir, Manisa, Kütahya, İzmir, Bolu ve Kapadokya’da zengin zeolit yatakları yer aldığı biliyor.

SGK’dan kritik duyuru! SGK’ya başvurun, anında 37 bin TL alın!

SGK milyonlarca vatandaşa çeşitli destek ödemeleri sunmaya devam ediyor. SGK'ya yazıyı getirene 37 bin lira verilecek. 3 ay üzeri sigortası olanlar parasını doğrudan alabilecek.

Çinli analistten boğa vurgusu! BTC 2023 sonunda bu kadar olacak!

Kripto para hizmetleri sağlayıcısı Matrixport Çarşamba günü yayınladığı bir araştırma raporunda, yılın bu erken dönemindeki üstün performansın Bitcoin fiyatı için boğa eğilimi anlamına geldiğini söyledi.

Emekli zammında enflasyonun etkileri de unutulmadı! Yeni tabloya göre ortaya çıkan hesaplamalar!

Emekli maaşına dair son gelişmeler yakından takip ediliyor. Emekli maaşlarındaki artışa eşlik eden refah payının ayak sesleri de artık ön plana çıkmaya başladı. İşte 2023'te memur, Bağ-Kur ve SSK emekli maaşı artışlarındaki olası tahminler!

Sidra İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sidra İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Hendeş, Kamel Eddıne Labed ve Mohamed G.A.E. ortaklığında kuruldu.

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A E İnşaat Mimarlık Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Esmerer tarafından kuruldu.

Migros'ta indirim furyası koptu! Yüzde 30 indirimle salça fiyatları dibi gördü! 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Market dev indirim kampanyasını duyurdu. Migros'ta salça çeşitleri yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı. Peki Migros'ta salça fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros yüzde 30 indirimi patlattı! Salça fiyatları dip yaptı! 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Migros Marketten tüketicileri sevindirecek indirim. Migros'ta salça çeşitleri yüzde 30 indirimle satışa sunuldu. Peki Migros'ta salça fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

A E Mohammed Al Juaıdı Haberi

A E Mohammed Al Juaıdı

Supreme Gate Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te A.E.Mohammed Al-Juaıdı Müdürlüğü'nde kuruldu. 


Supreme Gate Gayrimenkul Yatırım Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü arsa, bina, depo ve benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit değerlerin satın alınması, kiralanması, yönetimi, geliştirilmesi, işletilmesi, alt kiralanması, inşa edilmesi veya inşa ettirilmesi ve üzerinde ayni hakların kurulması ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için her türlü sözleşmeye taraf olunması, her türlü sözleşmenin imzalanması ve ifa edilmesidir. Şirket yukarıda belirtilen konularla ilgili olarak aşağıdaki işleri yapabilir: a. Şirketin amaç ve konusunun gerçekleşmesi için her türlü idari, mali, ticari faaliyetlerde bulunulması, b. Şirketin iştigal konusu ile ilgili olarak ona yardımcı ve onu kolaylaştırıcı bilumum tasarruf ve faaliyetlerde...