27 / 04 / 2024

A Mohammed Saad Al Mualm

A Mohammed Saad Al Mualm

Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şişli'de, A.Mohammed Saad Al-Mualm Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Elmelak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmelak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te M.A.Mohammed Wawamı tarafından kuruldu.

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Lübnan'dan 'Sayda Türk Hastanesi bir an önce açılsın' talebi!

Lübnanlı Milletvekili Usame Saad, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) açılış çalışmalarını devam ettirdiği Türk hastanesinin bir an önce faaliyete geçirilmesini talep etti. 

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steelupru Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Serap Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serap Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile F.A. Mohammed Alsoukini tarafından kuruldu.

Jumeirah Lake Towers'a Bodrum Restaurantı!

Şeyh Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktum, Bodrum’a hayran kaldı ve Jumeirah Lake Towers’ta Bodrum Restaurantı açıldı...

Anatolıa Star Turizm Ve Seyahat Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolıa Star Turizm Ve Seyahat Kargo İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Abdelrehım ve Ehab Ibrahim ortaklığında kuruldu. 

Hoşağaç Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hoşağaç Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile O. Mohammed Almehmadı tarafından kuruldu. 

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ufuk Gayrimenkul İş Danışmanlığı Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün A.N.A Mohammed, E.M Mohammed, M. Abdelrahman ve H. Mohamed ortaklığında Fatih’te 280 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Etar Gayrimenkul Eğitim Turizm Organizasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün A. Mohammed S Aloqaylı tarafından kuruldu.

A Plus Marble İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Marble İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Nazmi tarafından kuruldu.

A Mohammed Saad Al Mualm Haberi

A Mohammed Saad Al Mualm

Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015'te A.Mohammed Saad Al-Mualm Müdürlüğü'nde kuruldu.


Future Estate Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi iş konusu;a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar...