15 / 05 / 2024

a+ ne demek

a+ ne demek

Günümüz konut projelerinde herkesin zevkine ve ihtiyacına yönelik daire tipleri tasarlanıyor. Daire tipleri arasında yer alan A tipi daire ne demek? A tipi daire ile A+ tipi daire arasındaki fark nedir?

ŞOK Aktüel 11 Mayıs ürünler kataloğu belli oldu! Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi ŞOK'a ne geliyor?

ŞOK Market 11 Mayıs ile 18 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan aktüel ürünler açıklandı. Peki Bu hafta sonu ŞOK'ta neler var? Cumartesi Şok'a ne geliyor? ŞOK 11 Mayıs 2024 Cumartesi kataloğu.

Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur? Buğra Gökce 10 maddede açıkladı! 

Son zamanlarda Kanal İstanbul'daki son durum sık sık merak konusu oluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Buğra Gökce, X sosyal medya hesabından 'Kanal İstanbul yapılırsa İstanbul'a ne olur?' diyerek bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

Son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alan rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

Çekme kat ne demek?

Çekme kat bir yapıda önemli kısımlardan biridir.  Bu kısım yapının önemli bir unsurudur ve inşaat alanında kullanılan bir terimdir. Aynı zamanda tapuda da önemli bir yer teşkil eder. Peki çekme kat ne demek, çekme kat imar affına girer mi? İşte çekme kat hakkında kapsamlı bilgiler...

Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?

Hak sahipliği başvuru dönemi başladı. Peki “Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?” İşte detaylar!

Yolların ustası Volkswagen Tiguan'a zam geldi! Volkswagen Tiguan'ın özellikleri neler, ne kadar zam geldi?

Volkswagen Tiguan'ın nisan ayı fiyatı belli olurken, bu modele zam geldiği görüldü. Peki, Volkswagen Tiguan'a ne kadar zam geldi? Fiyatı kaç TL? 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak?

TOKİ arsa satışına dair şu sıralarda çok sık sorulmaktadır. Bu kapsamda TOKİ müşterek arsa ne demek? TOKİ arsa taksitleri ne zaman ödenmeye başlanacak? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Citroen C3 Aircross Suv'a zam geldi! Citroen C3 Aircross ne kadar oldu? İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Citroen, SUV modellerinden biri olan C3 AIRCROSS'un aralık ayı fiyatları belli oldu. Peki Citroen C3 Aircross Suv'a ne kadar zam geldi, Citroen C3 Aircross kaç TL? İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Doğalgaz yardımın durumu tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı PTT'ye ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımın durumu tamamlandı ne demek? Doğalgaz yardımı PTT'ye ne zaman yatacak? soruları yanıt bulmayı bekliyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru durumu değerlendiriliyor ne demek?

TOKİ başvuru durumu, başvuru yapan milyonlarca kişi tarafından kontrol edilmektedir. Peki TOKİ başvuru durumu değerlendiriliyor ne demek? İşte detaylar!

Takbis neyi ifade eder? Takbis ne demek?

Takbis neyi ifade eder? Takbis ne demek? soruları pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. İşte araştırılan yanıtlara dair detaylar!

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

a+ ne demek Haberi

a+ ne demek

A tipi daire ile A+ tipi daire arasındaki fark nedir?

Günümüz konut projelerinde herkesin zevkine ve ihtiyacına yönelik daire tipleri tasarlanıyor. Örneğin stüdyo daire, loft daire, a tipi daire, a+ tipi daire gibi daire çeşitlerini arttırmak mümkün. Peki bu daireleri birbirinden ayıran özellikler nelerdir?


Stüdyo daire..

Stüdyo tarzı daireler, "1+0 daire" şeklinde de ifade edilebiliyor. Buradan da anlaşılacağı üzere stüdyo daireler, tek bir odası olan daire tiplerini ifade ediyor. Stüdyo daireler, tek bir odadan meydana geliyor. Bir konutta bulunması gereken diğer yaşam alanlarının kapıları ise bu odaya çıkıyor. Yani, mutfak, banyo, salon ve yatak odası gibi bölümler tek bir oda içine yerleştiriliyor.


1+1 daire tipi..

1+1 daire tipi deha çok yeni evli çiftlere, bekarlara ve öğrenci kişilere hitaben yapılan daire tipidir. 1 oda ve...