15 / 05 / 2024

a plus daire özellikleri

a plus daire özellikleri

Günümüz konut projelerinde herkesin zevkine ve ihtiyacına yönelik daire tipleri tasarlanıyor. Daire tipleri arasında yer alan A tipi daire ne demek? A tipi daire ile A+ tipi daire arasındaki fark nedir?

Yeni inşaatlarda frene basıldı: Daire bazında verilen yapı ruhsat sayısı 1.4 milyondan 520 bine düştü!

TÜİK tarafından açıklanan daire bazında alınan ruhsat sayısı rakamlarında büyük bir düşüş yaşandı. Daire bazında verilen yapı ruhsat sayısının 1.4 milyon adetlerden 520 bine kadar düştüğü belirlendi. Peki sektör nasıl hareketlenir?  

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer altun tarafından kuruldu.

Bolu Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 44 adet daire!

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 44 adet daireyi satışa çıkardı. Daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor...

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mizar Batrdouk tarafından kuruldu.

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cüneyt Ataoğlu tarafından kuruldu.

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Taşınmaz Değerleme ve Sportif Organizasyonları Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Berberoğlu tarafından kuruldu.

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus HD Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından kuruldu.

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.N.Abdulsalam Abdallah ve S.I.A.Kareem  Albaddawı ortaklığında kuruldu. 

Migros, Balance Güneşli Yaşam Sokağı'nda açıldı!

A plus olarak tasarlanan Balance Güneşli’de çalışanların ve bölgede yaşayanların sosyal hayatına hareketlilik getiren ve sokak kültürünü yansıtan Yaşam Sokağı’nda Migros MJet açıldı...

Vadikoru'nun A Plus ofisleri satışa çıktı!

Avrupa Yakası’nın yeni yatırım merkezi Ayazağa’nın en büyük yatırımcılarından olan Invest İnşaat ‘En İyi Ofis Mimarisi’ ödülünün sahibi projesi Vadikoru’nun ofis bloklarını satışa çıkardı.

Swissotel'den ağaç açıklaması!

Swissotel'den ağaç kesimine daire açıklama geldi. Bahçesinde bulunan ağaçların kesileceğine dair haberler gündeme gelmişti. Swissotel basın açıklaması yaparak bu haberin gerçeğin yansıtmadığını duyurdu.

Daire Kartal fiyatları 2018!

Bodur Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Daire Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının Eylül ayı itibari ile başladı..

a plus daire özellikleri Haberi

a plus daire özellikleri

A tipi daire ile A+ tipi daire arasındaki fark nedir?

Günümüz konut projelerinde herkesin zevkine ve ihtiyacına yönelik daire tipleri tasarlanıyor. Örneğin stüdyo daire, loft daire, a tipi daire, a+ tipi daire gibi daire çeşitlerini arttırmak mümkün. Peki bu daireleri birbirinden ayıran özellikler nelerdir?


Stüdyo daire..

Stüdyo tarzı daireler, "1+0 daire" şeklinde de ifade edilebiliyor. Buradan da anlaşılacağı üzere stüdyo daireler, tek bir odası olan daire tiplerini ifade ediyor. Stüdyo daireler, tek bir odadan meydana geliyor. Bir konutta bulunması gereken diğer yaşam alanlarının kapıları ise bu odaya çıkıyor. Yani, mutfak, banyo, salon ve yatak odası gibi bölümler tek bir oda içine yerleştiriliyor.


1+1 daire tipi..

1+1 daire tipi deha çok yeni evli çiftlere, bekarlara ve öğrenci kişilere hitaben yapılan daire tipidir. 1 oda ve...