15 / 05 / 2024

a tipi daire nedir

a tipi daire nedir

Günümüz konut projelerinde herkesin zevkine ve ihtiyacına yönelik daire tipleri tasarlanıyor. Daire tipleri arasında yer alan A tipi daire ne demek? A tipi daire ile A+ tipi daire arasındaki fark nedir?

Yeni inşaatlarda frene basıldı: Daire bazında verilen yapı ruhsat sayısı 1.4 milyondan 520 bine düştü!

TÜİK tarafından açıklanan daire bazında alınan ruhsat sayısı rakamlarında büyük bir düşüş yaşandı. Daire bazında verilen yapı ruhsat sayısının 1.4 milyon adetlerden 520 bine kadar düştüğü belirlendi. Peki sektör nasıl hareketlenir?  

Bolu Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 44 adet daire!

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 44 adet daireyi satışa çıkardı. Daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor...

RoyalCert, Türkiye’nin asansör karnesini açıkladı!

A Tipi Muayene Kuruluşu RoyalCert, Türkiye’nin 2019 yılı asansör karnesini ve kuruluşun 2019 yılı değerlendirmesini paylaştı...

Öniz Bağdat iletişim!

Öniz Bağdat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Asm İnşaat güvencesiyle inşa edilen Öniz Bağdat projesinde 176 adet ofis tipi daire ve 23 adet dükkan bulunuyor. 

Swissotel'den ağaç açıklaması!

Swissotel'den ağaç kesimine daire açıklama geldi. Bahçesinde bulunan ağaçların kesileceğine dair haberler gündeme gelmişti. Swissotel basın açıklaması yaparak bu haberin gerçeğin yansıtmadığını duyurdu.

Daire Kartal fiyatları 2018!

Bodur Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Daire Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının Eylül ayı itibari ile başladı..

Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları!

Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da inşa edilen Daire Kartal projesi toplam 244 daireden meydana geliyor. Daire Kartal 2017 güncel ev fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa'da 176 bin TL’ye!

Novi Bazaar Gaziosmanpaşa projesinde daire fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. İstanbul’un en stratejik lokasyonlarından Gaziosmanpaşa'nın merkezinde yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018 yılında teslimlerin gerçekleşeceği Piyalepaşa İstanbul projesi Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Peki Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor. Proje Aralık 2018'de teslim edilecek.

Piyalepaşa İstanbul daire fiyatları 2017 listesi!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yükseliyor. Projede güncel daire fiyatları 786 bin 900 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri daire fiyatları 2017!

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri daire fiyatları 741 bin 500 TL'den başlayarak değişiyor. Piyalepaşa İstanbul'da 0,83 faizle 240 ay taksit fırsatı sunuluyor...

Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

Mint Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mint Çağlayan projesinde peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim yapılıyor. Peki Mint Çağlayan daire fiyatları ne kadar?

a tipi daire nedir Haberi

a tipi daire nedir

A tipi daire ile A+ tipi daire arasındaki fark nedir?

Günümüz konut projelerinde herkesin zevkine ve ihtiyacına yönelik daire tipleri tasarlanıyor. Örneğin stüdyo daire, loft daire, a tipi daire, a+ tipi daire gibi daire çeşitlerini arttırmak mümkün. Peki bu daireleri birbirinden ayıran özellikler nelerdir?


Stüdyo daire..

Stüdyo tarzı daireler, "1+0 daire" şeklinde de ifade edilebiliyor. Buradan da anlaşılacağı üzere stüdyo daireler, tek bir odası olan daire tiplerini ifade ediyor. Stüdyo daireler, tek bir odadan meydana geliyor. Bir konutta bulunması gereken diğer yaşam alanlarının kapıları ise bu odaya çıkıyor. Yani, mutfak, banyo, salon ve yatak odası gibi bölümler tek bir oda içine yerleştiriliyor.


1+1 daire tipi..

1+1 daire tipi deha çok yeni evli çiftlere, bekarlara ve öğrenci kişilere hitaben yapılan daire tipidir. 1 oda ve...