20 / 07 / 2024

A1 İnşaat İGS

A1 İnşaat İGS

Perakendenin en ünlü şirketleri arasında yer alan İGS, markalarını elden çıkardı. İGS başta olmak üzere grubun tüm alt markaları, altı aya yakın süren bir pazarlığın ardından Ankaralı A1 İnşaat’a satıldı

A1 Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

A1 Taahhüt Ve İnşaat Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Abir tarafından kuruldu.

A1 Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!,

A1 Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebubekir Bürkük tarafından kuruldu.

A1 Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

A1 Danışmanlık Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz, Eren Kaya ve Fatih Koca tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın kredi notu uzun vadeli TR AA+, kısa vadeli TR A1!

YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret'in uzun vadeli kredi derecelendirme notu TR AA+, kısa vadeli kredi derecelendirme notu TR A1,  görünümü ise "durağan" olarak teyit edildi...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

A1 Dekor İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A1 Dekor İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Etfal Arslan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fema İnşaat-KLV İnşaat'tan GS Riva ihalesi açıklaması!

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

A1 Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A1 Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye 25 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Beylikdüzü'nde açıldı.

Turkrating inşaat sektörünün notunu arttırdı!

Turkrating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

Turkrating inşaat sektörünün notunu arttırdı!

TURKRating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA İnşaat’a uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi notu verdi.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

A1 İnşaat, efsane giyim markası İGS'nin yeni sahibi oldu!

Perakendenin en ünlü şirketleri arasında yer alan İGS, markalarını elden çıkardı. İGS başta olmak üzere grubun tüm alt markaları, altı aya yakın süren bir pazarlığın ardından Ankaralı A1 İnşaat’a satıldı

İGS, tüm markalarını Ankaralı A1 İnşaat’a sattı!

Türkiye giyim sanayiciliğinin ve perakendeciliğinin önde gelen kuruluşlarından olan İstanbul Giyim Sanayi (İGS), kuruluşundan bugüne geçen 44 yılın ardından, tüm markalarını Ankara merkezli A1 İnşaat’a sattı.

A1 İnşaat İGS Haberi

A1 İnşaat İGS

Devrin 2012 sonunda gerçekleşeceği markaların neden satıldığına ilişkin görüşlerim sorduğumuz İGS Genel Müdürü Hakkı Talu, “Yönetimin kararıdır. Kendi mağazalarımızda nasıl bir strateji izleyeceğimizi yeni sahiplerle yapacağımız görüşmeler belirleyecek” dedi. 


Türkiye giyim sanayiciliğinin ve perakendeciliğinin en önemli kuruluşlarından olan İstanbul Giyim Sanayi (İGS), kuruluşunun üzerinden geçen 44 yılın ardından çok önemli bir karara imza attı. Uzun süredir ortaklan arasında sorunların olduğu bilinen şirket, üçüncü kuşak Hakkı Talu’nun gayretleri ile yürüdüğü perakendecilik yolunda İGS markasını elinden çıkardı.


Başta İGS olmak üzere diğer alt markalarını da satışa dahil eden İGS Giyim Sanayi, yaklaşık altı ay süren pazarlığın ardından Ankara merkezli Al İnşaat ile el sıkıştı. Yapılan sözleşme uyarınca yılların İGS markası, 10’un üzerindeki diğer alt markalan ile birlikte bundan böyle Ankara’nın önemli outlet merkezleri...