06 / 05 / 2024

A11 Exclusive otel nerede

A11 Exclusive otel nerede

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Çeşme'ye 30 milyon dolarlık termal otel geliyor!

Gaziantepli işadamı Yaşar Çılkiz, Alaçatı’ya kazandırdığı ve işletmesini Alkoçlar’ın yürüttüğü Alaçatı Exclusive Hotel’den sonra Çeşme Dalyan bölgesine de lüks termal otel inşaatı için kolları sıvadı.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel hizmete açıldı!

Alkoçlar grubunun yeni oteli Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı. 45 dönüm alana kurulan otelde, 152 oda ve süit yer alıyor. Butik otel anlayışıyla çalışacak otel ultra herşey dahil sistemle hizmet verecek.

Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı!

Alkoçlar grubunun yeni oteli Alkoçlar Exclusive Alaçatı Hotel açıldı. 45 dönüm alana kurulan otelde, 152 oda ve süit yer alıyor. Butik otel anlayışıyla çalışacak otel ultra herşey dahil sistemle hizmet verecek..

Dilek Sabancı yurtdışında otel yapıyor!

Dilek Sabancı: "Dilek Gayrimenkul ve Turizm Yatırımları diye bir şirketim var. Gayrimenkul konusu üzerinde çalışıyoruz. Yurtdışında bir otel projem var" dedi

The Ritz-Carlton İstanbul ve Bodrum'da otel açmayı planlıyor

The Ritz-Carlton Otel Şirketi Başkanı Simon Cooper, İstanbul ve Bodrum'da otel açmak istediklerini bildirdi

Marmaris'te 2.7 milyon TL'ye icradan satılık otel

Marmaris 1. İcra müdürlüğü Armutalan'daki Ladik Park Otel'i satışa çıkardı.

The Marmara Hotels New York'ta ikinci bir otel açacak!

The Marmara Hotels & Residences Genel Koordinatörü Serdar Alp Turan New York'ta ikinci bir otel açacaklarını belirtti

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan butik otel olacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralanan Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan, butik otel konseptiyle yeni yılda hizmete açılacak

A11 Exclusive otel nerede Haberi

A11 Exclusive otel nerede


Bu yılın başında Göztepe Bağdat Caddesi'nde yaklaşık 15 yıl faaliyette bulunan ünlü RRM deri mağazasının kapandığını yazmıştık.

Mülk sahibi de olan RRM Deri, binayı boşalttıktan sonra A11 Gayrimenkul İnşaat Otelcilik'e kiralamış, şu günlerde orada bir çalışma olduğunu gördük, soruşturduğumuzda A11 Exclusive ismiyle yeni bir otel açılacağını öğrendik. Aynı caddede, birkaç bina ötesinde A11 Gayrimenkul'e ait bir otel daha var: A11 Kadıköy. Firmanın İstanbul'daki bir diğer oteli de Ataşehir'deymiş. Para'dan Özlem Kapar Bayburs'un duyumlarına göre, RRM Deri'nin yerine açılacak otel şirketin İstanbul'daki üçüncü oteli olacakmış. Firmanın Antalya Alanya, İzmir Çeşme'de de birer kıyı oteli var.

Açılış için geri sayım yapan A11 Exclusive, 37 oda olarak planlanmış, butik hizmet verecekmiş ve hedef kitlesi iş dünyası olacakmış. Otel oda-kahvaltı formatında hizmet verecekmiş. Diğer...