21 / 05 / 2024

a321 neo

a321 neo

Özel havayolu şirketi Pegasus, 100 uçak ile Türkiye'nin en büyük uçak siparişini Airbus'a verdi. İlk uçak 2015 yılında teslim edilecek...

Gayrimenkul Yatırım Fonları konut üretimini artıracak!

Yaptığı açıklamada Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan taslakla Gayrimenkul Yatırım Fonlarının (GYF) konut üretimi yapmasının önünün açılacağını dile getiren NEO Portföy Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım bu hamlenin sektöre can suyu olacağını söyledi.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Carrefour'dan muhteşem kampanya! O telefonda yüzde 19 indirime gitti! Bu fırsatı kaçırmayın

Türkiye'nin en popüler perakende zincir marketlerinden olan Carrefour, Tecno Camon 19 Neo telefonu CarrefourSA kart'a özel %19 indirim imkanı sunuyor. Fiyat performans telefon isteyenler için alternatif olan Carrefour, yine müşterilerini memnun ediyor. Peki 07 Haziran 2023 fiyat listesi ne kadar?

Carrefour yine yapılmayanı yaptı! Tecno Pova Neo 2 telefonlarda bomba indirim yaptı

Carrefour fiyat performans alanında yine avantajlı alımlar sunmaya devam ediyor. Tecno Pova Neo 2 telefonlara CarrefourSA kart'a özel %13 indirim yaptı. Bu indirimden faydalanmak isteyenler Carrefour'un sitesine hücum etti. İşte Tecno Pova Neo 2 özellikleri ve fiyatı

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Mayıs sonu itibari ile Media market Tecno Camon 19 Neo'ya bomba indirim yapıyor. Özellikleri ile büyük bir pazara sahip olan telefon Mayıs ayı fiyat güncellemesi ile kullanıcılaırn ilgisini çekti. İşte Tecno Camon 19 Neo fiyatı ve özellikleri

Samsung severlere müjde! İşte Neo QLED 8K fiyatı ve özellikleri

Samsung, Perşembe günü Hindistan'da bir dizi Neo QLED 8K ve 4K TV'yi piyasaya sürdü. Akıllı televizyonların ekran boyutları 50 ile 98 inç arasında değişiyor. Üstün bir oyun deneyimi sunduklarını ve film izlemeyi geliştirdiklerini iddia ediyorlar. İşte Türkiye'de satışta olan 8K TV'nin fiyatı

İqoo pad 23 Mayıs'ta piyasa çıkıyor! İşte özellikleri

iQOO, Çin'de iQOO Neo 8 serisini piyasaya sürmek için hazırlanıyor . Bu cihazların zaten 23 Mayıs olarak belirlenmiş bir lansman tarihi var. Ancak, şirket aynı zamanda ilk tableti olan iQOO Pad'in yan yana etiketleneceğini doğruladığı için yalnız olmayacaklar.

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Tecno Pova Neo'ya görülmemiş kampanya! Carrefour'un bu fırsatı kaçırılmaz

Carrefour, carrefourSA kart'a özel %29 indirim yaptığı ''Tecno Pova Neo''yu internet sitesinden ilan etti. mayıs ayında da indirimlerine devam ederek müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen Carrefour'un bu kampanyasını kaçırmayın.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Hepsi Burada'dan bayram sürprizi! Tecno Pova Neo 2 kampanyasını kaçırmayın

Tecno Pova Neo 2, 2021'de piyasaya sürülen ekonomik bir akıllı telefondur. Hepsi Burada Nisan ayı indirimlerini Ramazan bayramı ile birleştirdi ve yüzde 4 indirimle kullanıcıya sundu. İşte detaylar.

a321 neo Haberi

a321 neo
Pegasus, Airbus şirketiyle anlaşarak 100 uçak sipariş etti.  Toplam değeri 12 milyar dolar olan siparişten 25'i opsiyonlu, 75'i kesin olarak ilan edildi. Uçaklardan 58'i A320neo , 17'si ise A321neo olacak. Uçakların teslimlerine 2015 yılında başlanırken, son teslim 2022 yılı sonunda...