03 / 05 / 2024

AA Enerji Masası

AA Enerji Masası

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Anadolu Ajansı'nın ( AA ) kurduğu "AA Enerji Masası"nın açılışını gerçekleştirdi. Bakan Yıldız AA Enerji Masası'nın açılışını yaptı.

Taner Yıldız, AA Enerji Masası'nın açılışını yapacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Anadolu Ajansı'nın "AA Editör Masası" ve "AA Finans Masası"nın ardından hayata geçirdiği "AA Enerji Masası"nın açılışını gerçekleştirecek ve ilk konuğu olacak

Adil Karaismailoğlu, AA Editör Masası'na konuk olacak!

AA Editör Masası'na konuk olacak olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapacak.

Murat Kurum bugün AA Editör Masası'na konuk olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda bugün saat 11:00'de gündeme ilişkin değerlendirmeler yapacak.

Murat Kurum bugün AA Editör Masası'na konuk olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, AA Editör Masası'nda bugün saat 11:00'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak...

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

Mithat Yenigün, AA Ekonomi Masası'na konuk olacak!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Yenigün, yarın saat 11.00'de başlayacak AA Ekonomi Masası'nda, inşaat sektörünün beklenti ve hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulunacak, yurt dışı müteahhitlik hizmetlerine ilişkin bilgi paylaşarak son dönemdeki gelişmeleri değerlendirecek.

Cahit Turhan, AA Editör Masası'na yarın konuk olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yarın Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak...

Murat Kurum, yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak...

Cahit Turhan, yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, yarın Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak...

Murat Kurum, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunacak...

Birilerinin faizle piyasaya ayar vermesi doğru değil!

Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'na konuk olan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Birilerinin faizle piyasaya ayar vermesini doğru bulmuyoruz" dedi..

Mehmet Özhaseki, AA Editör Masası'na konuk olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yarın Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

Galatasaray Sancaktepe'de yeni tesis yapacak!

AA Spor Masası'na konuk olan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Kaybettiğimiz Riva bin 200 dönüm, Sancaktepe Projesi bizim en önemli yatırımımız olacak" dedi..

Ahmet Arslan yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, yarın saat 10:00'da AA Editör Masası'na konuk olacak...

AA Enerji Masası Haberi

AA Enerji Masası

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Anadolu Ajansı'nın (AA) kurduğu "AA Enerji Masası"nın açılışını gerçekleştirdi.


Bakan Yıldız'ı Anadolu Ajansı'na gelişinde, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk karşıladı. Yıldız, daha sonra "AA Enerji Masası"nın açılışını gerçekleştirdi ve ilk konuğu oldu.




Yıldız'a AA Enerji Haberleri Terminali'ni tanıtan Öztürk, AA Enerji Terminali ekibinin oluşturulması aşamasında 1500 kişi arasından 30 kişinin seçildiğini, eğitim alan enerji muhabirlerinin haberlerini İngilizce yazdıklarını anlattı. Öztürk, enerji muhabirlerinin sektöre yönelik eğitimlerinin devam ettiğini belirtti.


Türkiye'nin enerji sektöründeki aktif durumuna paralel olarak aynı etkide haber üretmesi gerektiğine dikkati çeken Öztürk, bu nedenle AA Enerji Terminali'nin kurulmasının zorunlu hale geldiğini vurguladı. Anadolu Ajansı'nın enerji muhabirlerinin dışında aralarında dünyanın 15 önemli noktasında sadece enerji konularını takip eden bir ekibi devreye...